1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč se na chvíli zachránila, porazila Holýšov a jde do baráže


Branky


0

Zruč utekla hrobníkovi z lopaty a v posledním utkání sezóny se díky čtyřem trefám Karla Kazdy vyhoupla do baráže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kazda sem

Zruč začala honbu za záchranou velmi dobře, již ve 12. minutě se dostala do vedení po akci Karla Kazdy, který protlačil míč za záda talentovaného gólmana Dolejše, který znovu nastoupil na úkor zkušenějšího Řezáče. Ve 26. minutě se domácí příznivci, kterých se na poslední zápas sezóny sešlo na dobrou stovku, dočkali vyrovnání. Po rychlé přímočaré akci zatáhl Radek Kraus balón k vápnu a přihrávkou z pravého křídla našel před vápnem číhajícího Miroslava Černohorského, který přesně mířenou střelou srovnal stav utkání. Ve 35. minutě ale přišel možná zlomový moment utkání. Unikajícího Kazdu stáhl za ruku těsně před vápnem Roman Baxa a rozhodčí Mazanec mu kartónkem červené karty jasně sdělil, co si o jeho zákroku myslí. Trestný kop z výborné vzdálenosti rozehrával tradiční exekutor Daniel Křen. Jeho nenápadná přízemní rána ještě tolik problémů Luboši Dolejšovi neudělala, dorážka Karla Kazdy pod horní tyč ale již znamenala opětovné vedení Zruče.

Kazda tam

I když trenér Zruče Ondřej Král nechtěl znát průběžný výsledek z Mýta, tak se tato informace do kabiny o půli dostala. Vedení 2:0 bylo znepokojující sdělení, za tohoto stavu by totiž do 1.A třídy putovala právě Zruč. Hostům ale nezbývalo nic jiného, než se snažit ještě navýšit skóre a za každou cenu urvat tři body. Po pár minutách bylo jasné, jak se bude zápas dále ubírat. Ve 48. minutě se za obranu dostal opět Karel Kazda a svým třetím gólem v utkání zakulatil počet branek na číslo tři. Netrvalo to ale ani minutu a domácí obrana si opět tohoto fyzicky vyzrálého mladého útočníka neuhlídala a další brejk skončil, s trochou štěstí, opět v síti. Zruč si již po zbytek zápasu výsledek pohlídala, načež zjistila, že Mýto pouze remizovalo a sestup, který se zdál ještě před pár koly jistou záležitostí, se najednou přeměnil v boj v baráži.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Náš poslední letošní výkon byl asi tím nejhorším v celé sezóně. Individuálními chybami jsme pouštěli soupeře do brejků. Nepomohlo nám ani brzké a hlavně hloupé vyloučení Baxy, po kterém jsme dohrávali v desíti."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Náš poslední zápas nakonec rozhodl Karel Kazda, který mě velmi mile překvapil a prakticky sám rozhodl o naší záchraně. Mýto nakonec remízovalo, takže jdeme bojovat do baráže."



Sestavy


FK Holýšov
L. Dolejš [-] - R. Baxa [-] , R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , D. Zavadil [-] (88. L. Bozděch [-] ) , J. Valachovič [-] (54. J. Vítek [-] ) , M. Šobr [-] (46. M. Myška [-] ) , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , V. Kaas [-] , R. Kraus [-] (67. K. Staněk [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - K. Kazda [-] (85. M. Fryček [-] ) , D. Král [-] , O. Mašek [-] , T. Kepka [-] (67. T. Valenta [-] ) , D. Křen [-] , P. Hucl [-] , T. Jelínek [-] (33. J. Lauko [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , O. Král [-]

ČK: 36. R. Baxa .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mazanec Marek - BÍNA Roman, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.