Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška si poradila s posledním Týništěm


Branky


0

Zpočátku vyrovnané a bojovné utkání ovládli fotbalisté Dobrušky, kteří dokázali využít zaváhání v obraně Týniště a po výhře 5:2 získali domácí další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký kolotoč v závěru zápasu

Úvod zápasu se nesl v bojovném duchu. Oba týmy urputně bojovali o každý metr prostoru ve středu hřiště. Zhuštěný prostor nutil oba týmy k nakopávaným balonům, které často končily na soupeřových kopačkách, a nepřály tak nebezpečným šancím. Skrze hradbu těl se v 10. minutě nehodlal probojovávat domácí útočník Aleš Hašek, který místo toho zvolil kroucenou střelu z velké vzdálenosti. Haškův štiplavý projektil však na své hrudi utišil brankář Týniště Jan Rolejček.

 

Hosté se snažili útočit po stranách hřiště, odkud posílali do vápna Dobrušky centrované balony, po těchto náznacích šancí ale hosté dokázali rozvlnit pouze boční síť branky Marka Pěničky. Změnu skóre přinesla 21. minuta. Na centr z rohového kopu si ve vápně naskočil záložník Pavel Krahulec a přesnou překonal brankáře Rolejčka. O deset minut později se Jiřímu Effenberkovi podařilo vystihnout rozehrávku brankáře hostů a rychlým lobem dostal míč za jeho záda. Branka Dobrušky z 31. minuty rozpoutala několikaminutovou gólovou přestřelku. V 35. minutě rozhodil Aleš Hašek svým napadáním obranu Týniště, která poslala příliš krátkou malou domů a Hašek dokázal ve skluzu překonat brankáře Rolejčka potřetí. Fotbalisté Týniště však přišli s rychlou a povedenou odpovědí. V 37. minutě se k odraženému míči na hranici pokutového území dostal týnišťský Jiří Vydarený a přesnou bombou do pravého horního rohu branky korigoval na poločasových 3:1. 

Dobruška navýšila náskok

Ve druhém poločase oba týmy pokračovaly v bojovných výkonech. Díky snižující brance mohli fotbalisté Týniště cítit naději na zvrat. Obrana Dobrušky ale nedávala hostům příliš možností, díky kterým by mohli hosté vstřelit další kontaktní góly.

 

Gólové stroje obou týmů se naplno rozjeli opět až v závěru poločasu. Větší uklidnění do řad Dobrušky přinesl v 80. minutě Roman Čopík, který zvýšil na 4:1. Týniště si podobně jako v prvním poločase přichystalo rychlou odpověď, když na 4:2 korigoval Lukáš Slezák. Veškerá dramata v závěru zápasu smetl ze stolu střelec Aleš Hašek, pár minut před koncem vstřelil svoji druhou branku a završil konečné skóre 5:2. Dobruška tak zůstává i po druhém jarním zápase stoprocentní. 



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] , P. Effenberk [-] , A. Zilvar [-] , L. Žid [-] - P. Krahulec [-] , D. Eimann [-] (76. M. Majer [-] ) , R. Čopík [-] (82. M. Jirásek [-] ) , J. Havlík [-] (90. J. Hubáček [-] ) - A. Hašek [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] (82. T. Doleček [-] ) , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] (52. M. Matoušek [-] ) , J. Drapač [-]

ŽK: 39. J. Odehnal , 54. M. Winkler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - KOUTNÍK Michal, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.