Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina si jasně poradila s Trutnovem


Branky


0

Brzká úvodní branka nabudila fotbalisty Cidliny k dominantnímu výkonu, který gradoval v závěru prvního poločasu. Díky tomu mohli domácí ve druhém poločase lehce zvolnit, přesto si připsali suverénní výhru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a smrtící závěr poločasu

Fotbalisté Cidliny začali proti Trutnovu výborně a už ve třetí minutě se dostali do vedení. Po zaváhání hostujícího obránce přihrál Kingsley Omovie nalevo Michalu Blažejovi a domácí záložník střelou k zadní tyči otevřel skóre. Rychlá úvodní branka zajistila domácímu týmu výhodu, díky které kombinovali fotbalisté Cidliny s větší jistotou a lehkostí. Domácí se dostávali do pokutového území Trutnova, v závěru jejich akcí jim ale chyběla přesnost, která zdobila Michala Blažeje při jeho úvodním zásahu.

 

Během poslední desetiminutovky prvního poločasu zasadili domácí hostům tvrdý direkt, hned trojnásobný. V 36. minutě vyšachoval Jan Věchet trutnovskou obranu a jeho vzdušná přihrávka našla rozběhnutého Patrika Mokošína. Domácí záložník se po levé straně dostal do vápna hostů a střelou na bližší tyč překonal brankáře Jana Švejdara. Několik desítek vteřin do této brance dokázali domácí zachytit rozehrávku Trutnova. Míč na levé straně hřiště přebral Michal Blažej, který následně poslal centr do vápna. Na centrovaný balon si naskočil Kingsley Omovie a jeho hlavička se od břevna odrazila do sítě trutnovské branky. 3:0. Podobný scénář se opakoval o další dvě minuty později. Michal Blažej, centr z levé strany, Kinglsey Omovie ve vápně, 4:0. Při čtvrté brance Cidliny dostal Kingsley trestuhodné penzum času, aby míč zpracoval, brankář Švejdar chtěl zpočátku proti Blažejově centru vyběhnout, zastavil se ale na půli cesty, a na Kingsleyho tak čekala relativně snadná práce. Tato smrtící šestiminutovka zajistila domácímu pohodový odchod do kabin před prakticky rozhodnutým druhým poločasem.  

Klidné kontrolování zápasu

Jiskřičku naděje dokázal na začátku druhého poločasu vykřesat trutnovský Aleš Starý. Ten se v 51. minutě dostal na hranici vápna k odraženému balonu a pohotovou střelou vymetl pavučiny v levém horním rohu domácí branky. Trutnov se díky vstřelené brance dokázal usadit na polovině soupeře, další branku ale hosté nevstřelili. V 66. minutě úřadovali opět domácí, kteří si vzali zpět pohodový čtyřbrankový náskok. Tomáš Vaněk rozehrával standardní situaci a na jeho centrovaný balon si v pokutovém území naskočil Patrik Mokošín, který svoji druhou brankou zvýšil na 5:1. Domácí se ještě v závěru zápasu dostali k několika rychlým protiútokům a centrům, jejich zakončení si ale cestu za trutnovského brankáře nenašlo. Zápas tak skončil jasným vítězstvím domácích v poměru 5:1. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Po varování, které mladý trutnovský tým uštědřil Náchodu, jsem za jasnou výhru pochopitelně rád. O její výši rozhodla prakticky desetiminutovka, která snesla z naší strany přísnější požadavky. S čím tak úplně srozuměn nejsem, je fakt, že jsme málokdy přepnuli do nejvyšších rychlostních stupňů. V závěru jsme opět dali šanci dvěma dorostencům, i přesto jsme ještě jednu dvě branky přidat z několika šancí mohli. Trutnovská rezerva předvedla i přes prohru sympatický a ukázněný výkon




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , J. Matějka [-] , J. Vrabec [-] (46. M. Široký [-] ) , R. Žalman [-] - P. Mokošín [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (74. M. Holec [-] ) , J. Věchet [-] , P. Pokorný [-] (83. D. Vocásek [-] ) - K. Omovie [-] (61. A. Akpem [-] )

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] (46. R. Wimmer [-] ) , V. Kozák [-] , M. Kancok [-] - P. Ficner [-] , M. Brutovský [-] (63. O. Šulitka [-] ) , T. Groer [-] (46. M. Přívratský [-] ) - P. Doubic [-] , A. Starý [-] , D. Rejl [-] (72. P. Kučera [-] )

Počet diváků: 92. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.