3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov otočil nepříznivý vývoj zápasu a porazil Dobrušku


Branky


52. E. Wilke , 67. M. Gago , 91. L. Hanzlík - 7. A. Hašek
0

Dobruška vedle nad svým soupeřem už od sedmé minuty. S přibývajícím časem se ale fotbalisté Broumova dokázali zlepšit, a dokonce otočili vývoj zápasu na končených 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Dobrušky

Dobruška vstoupila do zápasu s Broumovem ideálním způsobem. Už v 7. minutě hosté zachytili kombinaci domácích a po dlouhé přihrávce se do úniku dostal Aleš Hašek. Útočník Dobrušky využil toho, že se domácí brankář Jakub Drahorád zastavil na půli cesty ze své branky, a šikovným lobem otevřel skóre utkání. Domácí útočili po krajích hřiště, jejich akce ale srážely nepřesné přihrávky, kvůli kterým se Broumovští nedostali k zakončení. Ve 20. minutě se pro domácí otevřel prostor na hranici pokutového území Dobrušky, následná technická střela ale směřovala pouze do středu branky, kde čekal připravený Marek Pěnička. Další možnost měli broumovští fotbalisté o sedm minut později, záložník Josef Mucha se na hranici vápna dostal k odraženému míči, jeho zakončení ale mířilo vysoko nad branku Dobrušky. V závěru poločasu přidávali domácí na důrazu ve středu hřiště, branky se ale Broumovští nedočkali. První poločas skončil vedením hostů 0:1. 

Domácí otáčejí vývoj zápasu

Ve druhém poločase domácí zpřesnili své zakončení a to začalo brzy nést ovoce. Už v 52. minutě srovnal na 1:1 Ervín Wilke, který využil zaváhání hostů a překonal brankáře Marka Pěničku. Na svého spoluhráče navázal o čtvrthodiny později Marek Gago, který svojí brankou zajistil otočení výsledku. Obrat v zápase domácím prospěl, Broumovu se dařilo napadat rozehrávku Dobrušky a vyhrávat osobní souboje. V závěru zápasu se hosté dostávali k ohrožení domácí branky díky standardním situacím, jejich zakončování však nebylo přesné, nebo bylo zastaveno praporkem pomezního rozhodčího. Definitivního uklidnění se domácí dočkali až v samotném závěru zápasu. Po dlouhém odkopu brankáře Drahoráda a prodloužení ve středu hřiště se k míči dostal Ladislav Hanzlík, který našel místo, kudy prostřelil vyběhnuvšího brankáře Pěničku. Broumov tak zvítězil nad Dobruškou 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér: První poločas jsme byli nedůrazní a nedoplňovali hru směrem dopředu. A tak poločas skončil ve prospěch hostujícího týmu. Druhý poločas byl týmový a touha po vítězství byla zasloužená. Jsme rádi, že tři body zůstávají doma.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , D. Panny [-] , O. Gago [-] (85. D. Svoboda [-] ) - J. Mucha [-] (80. J. Michálek [-] ) , J. Šimon [-] , T. Bitnar [-] (46. L. Hanzlík [-] ) , E. Wilke [-] - M. Gago [-] , T. Mucha [-] (46. M. Štejnar [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] , P. Effenberk [-] , L. Žid [-] - P. Krahulec [-] , D. Eimann [-] , R. Čopík [-] (65. M. Hájek [-] ) , J. Havlík [-] (80. V. Malý [-] ) - M. Jirásek [-] (65. M. Majer [-] ) , A. Hašek [-] -

ŽK: 86. E. Wilke , 90. J. Michálek - 42. P. Krahulec , 67. M. Hájek , 77. A. Hašek , 81. J. Effenberk .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - ŠLEZINGR Lukáš, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.