2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov zdolal Rychnov po dlouhém penaltovém rozstřelu


Branky


0

Každý poločas nabídl odlišný obraz hry. V první půli se díky své aktivitě dostali do dvougólového vedení hosté. Rychnovští se zvedli ve druhém poločase, ve kterém vyrovnali na 2:2. Vyrovnané byl i penaltový rozstřel, ze kterého nakonec po osmé sérii vyšli jako vítězové Trutnovští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnovský poločas

Hosté z Trutnova aktivně napadali rozehrávku Rychnova a za svůj přístup byli během úvodní půlhodiny odměněni dvěma góly. V osmnácté minutě zaváhala domácí obrana, když vystoupila proti míči, který ale nedokázala odehrát. Pro útočníky Trutnova se tak otevřel volný prostor v pokutovém území. Dostatku času pro zakončení využil útočník David Rejl, který přízemní střelou k levé tyči poslal Trutnov do vedení. O deset minut později si rychnovští obránci neporadili s Ondřejem Šulitkou, který lobem z hranice pokutového území ohrozil brankáře Jana Vránu. Domácí gólman sice Šulitkův lob konečky prstů vytěsnil na břevno, míč však po opětovném odrazu od země směřoval za brankovou čáru. Vrána reagoval i na tento odraz, podle pomezního rozhodčího ale míč stihl přejít brankovou čáru, a Trutnov se tak dostal do dvoubrankového vedení.

 

V dalším průběhu první půle se domácí nevzpamatovali ze dvou inkasovaných branek. Rychnovu se nedařilo kombinací překonat soustředěný obranný blok Trutnova, a poločas tak skončil vedením Trutnova 0:2. 

Rychnovský poločas

Ve druhém poločase se obraz hry proměnil. Rychnovští se probudili z prvopoločasové letargie a začali být pro soupeře nebezpeční. Dvě minuty po zahájení rozehrávali domácí standardní situaci. Trutnovský brankář Jan Votoček byl u své přední tyče včas a přízemní střelu vyrazil na rohový kop. Po sérii rohových kopů se mohli domácí radovat v 57. minutě. Po rozvážné kombinaci ve středu hřiště domácí překvapili obranu Trutnova dlouhou přihrávkou, kterou v pokutovém území převzal Roman Zajíček. Rychnovský útočník špičkou kopačky tečoval balon mezi nohy vyběhnutého brankáře Votočka a míč se dokutálel až do sítě. Komplikace domácímu týmu nastaly o pár minut později. V 62. minutě musel unikajícího hráče Trutnova nedovoleným způsobem zastavit brankář Jan Vrána. Po jeho zákroku následovala červená karta, a Rychnovští tak dohrávali v početní nevýhodě.

I v oslabení dokázali domácí zatápět trutnovské obraně. V 71. minutě trestuhodně zaváhala trutnovská obrana, když ve vápně nechala nehlídaného Miroslava Semeráda. Domácí útočník využil nabídnutého luxusu a hlavou vyrovnal na 2:2. V závěru mohly oba týmy strhnout tři body na svoji stranu, šance však zůstaly neproměněny, a ke slovu se dostaly penalty

 

Hned v první sérii zaváhal domácí záložník Stanislav Pohl, který pomalým rozběhem a nepříliš razantní střelou nechal vyniknout brankáře Votočka. Mnohem lépe si počínal trutnovský Ondřej Šulitka, který střelou k levé tyči nedal domácímu brankáři šanci. Ve druhé sérii si své povinnosti bez problémů splnil rychnovský Filip Brož. Neúspěšný pokus si připsal hostující David Rejl, který přestřelil branku. V dalších sériích se střelci obou týmů nemýlili. Rozhodnutí přinesla až osmá série, ve které na rozdíl od trutnovského Michala Vyhnánka neproměnil svoji penaltu Miroslav Semerád. Trutnovští se tak po penaltové výhře 6:7 radovali z dvoubodového zisku. 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , R. Plachetka [-] - O. Stieber [-] (89. F. Brož [-] ) , J. Počtýnský [-] , J. Nosek [-] , M. Bárnet [-] , S. Pohl [-] - M. Semerád [-] , R. Zajíček [-] (65. D. Trejtnar [-] ) -

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - V. Kozák [-] , M. Přívratský [-] (75. M. Brutovský [-] ) , M. Kancok [-] , J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] - P. Ficner [-] , T. Groer [-] (87. P. Kučera [-] ) - P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] , D. Rejl [-]

ŽK: 37. J. Počtýnský - 91. M. Brutovský . ČK: 62. J. Vrána .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.