J. Ulvr 54.
J. Ulvr 59.
J. Ulvr 65. (p.)
T. Klaban 75.
T. Haken 89.
5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 14:30

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém poločase rozpoutal Jičín pětigólové peklo


Branky


54. J. Ulvr , 59. J. Ulvr , 65. J. Ulvr (p.) , 75. T. Klaban , 89. T. Haken
0

V prvním poločase se hrála mezi Jičínem a Kostelcem nad Orlicí vyrovnaná partie. Ve druhé půli už za výrazně delší konec tahali domácí, kteří pěti góly rozhodli o vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Utkání mezi Jičínem a Kostelcem začalo ve svižném tempu. Oba týmy se snažily hrát přímočaře a po několika přihrávkách kolem vápna často volili centr nebo střelu na branku. Jako první výrazněji zahrozili hosté. V šestnácté minutě napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti Kamil Kaplan a jičínský Michal Puš se musel pořádně natáhnout, aby míč směřující do horního rohu branky vytěsnil na roh.

 

V dalším průběhu poločasu se Jičínští pohybovali rychleji než soupeř, a Kostelečtí tak byli nuceni zastavovat postupy Jičína pomocí faulů. Ani domácím se však v koncovce nedařilo. V šestadvacáté minutě trefili po střele zpoza vápna tyč, o osm minut později mířila hlavička po standardní situaci nad branku. Krátce před poločasem se do další šance dostali Kostelečtí, kteří ve 45. minutě vystihli rozehrávku Jičína. K míči se ve vápně dostal František Kadavý, který ale z úhlu přestřelil branku. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Jičín pěti góly rozhoduje

Gólový půst Jičín přerušil hned na začátku druhého poločasu. Na centr Tomáše Hakena z pravé strany si ve vápna naskočil Jakub Ulvr a hlavou usměrnil míč do sítě. Jičínští kuli kostelecké železo dokud bylo žhavé a o pět minut později přidali druhý gól. Kostelecký brankář Tomáš Matoušek neudržel po centru domácích míč ve své moci, v nepřehledné situaci se nejrychleji zorientoval Jakub Ulvr, který nekompromisní ranou pod břevno zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu Jičín kontroloval další průběh zápasu. V 64. minutě fauloval brankář Tomáš Matoušek Michala Milera, rozhodčí jeho tvrdý střet s domácím záložníkem ocenil žlutou kartou a pokutovým kopem. Pokutového kopu se ujal Jakub Ulvr, který bez problémů zkompletoval hattrick.

 

Domácímu týmu rostl gólový apetit. V 75. minutě dala kostelecká obrana spoustu prostoru pro zakončení Tomáši Klabanovi, který se tak mohl položit do centrovaného balonu a hlavou zvýšit na 4:0. U soupeřů nepopulárního „bůra“ domácí završili v závěru zápasu. V 89. minutě Jičín zachytil rozehrávku hostů, po přesné přihrávce Michaela Vacka se za obranu hostů dostal Tomáš Haken, který pečetil výhru Jičína 5:0. 



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , M. Jeník [-] (18. M. Vacek [-] ) , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (77. P. Horáček [-] ) , M. Miler [-] , M. Kocourek [-] , D. Zezulka [-] , J. Míka [-] (80. M. Šaroun [-] ) - T. Haken [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Švandrlík [-] (68. M. Brandejs [-] ) , D. Krupka [-] (62. A. Jošt [-] ) , J. Kvasnička [-] (81. L. Blažek [-] ) , M. Cvejn [-] (49. L. Plocek [-] ) , F. Kadavý [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Marek [-]

ŽK: 23. P. Klapal , 33. L. Šrámek , 64. T. Matoušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - DUJSÍK Martin, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.