3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Týniště slaví výhru nad Cidlinou


Branky


0

Týništi se v jarní části sezony daří, svoji formu tentokrát využilo proti Cidlině, kterou porazilo 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Týniště v úvodu zápasu vyčkávalo a nechávalo hrát Cidlinu, ale hosté během úvodní čtvrthodiny přišli jen s několika centry a zablokovanými střelami. Jako první proto skórovalo právě domácí Týniště. V šestnácté minutě domácí přešli do rychlého brejku, který po pravé straně hřiště vedl Petr Špaček. Týnišťská třináctka si v pokutovém území obhodila dotírajícího obránce Cidliny a přízemní střelou překonala vybíhajícího brankáře Davida Průchu. O pár vteřin později mohlo Týniště skórovat podruhé, Martin Matoušek ale po přihrávce Petra Špačka trefil pouze svého spoluhráče před brankou Cidliny. Hostům se i v dalších minutách dařilo kombinovat pouze před vápnem Týniště, uvnitř pokutového území už míče sbírali domácí obránci.

 

Cidlině se přesto podařilo ještě do poločasu vyrovnat. V osmatřicáté minutě mířil Michal Blažej z přímého kopu těsně nad branku, o dvě minuty později už ale ofenzivní hráč hostů prokličkoval do pokutového území Týniště a střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na poločasových 1:1. 

Týniště se znovu ujímá vedení

Na začátku druhého poločasu se Cidlina dostala ke dvěma nadějným střelám. Zakončení Kingsleyho z padesáté minuty však nebylo dostatečně přesné, aby brankáře Jana Rolejčka překonalo. O dvě minuty později střílel zpoza vápna Patrik Mokošín, i s jeho střelou si ale domácí brankář poradil a vyrazil ji na roh.

 

Efektivní přímočarou akci předvedli v 59. minutě domácí. Petr Špaček vyslal dlouhým autem za obranu Lukáše Slezáka, ten si tělem pokryl balon a střelou po zemi vrátil Týništi vedení. Cidlina měla sice nadále větší převahu v držení míče, tlak hostů byl ale spíš platonický a výraznější šance nepřinášel. V 72. minutě navíc domácí vyslyšeli povzbuzující komentář hlasatele a díky brance Jana Odehnala po rohovém kopu zvýšili na 3:1. Ve zbytku zápasu už Cidlina nesebrala síly, kterými by alespoň zdramatizovala výsledek, a Týniště se tak mohlo radovat z výhry 3:1. 



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] , P. Špaček [-] (87. P. Bartoš [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , Š. Ráček [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] (80. J. Winkler [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - R. Žalman [-] , M. Široký [-] , P. Mokošín [-] , L. Pavlata [-] (62. J. Věchet [-] ) , J. Matějka [-] - M. Blažej [-] , P. Mejstřík [-] (75. A. Akpem [-] ) , P. Pokorný [-] (46. T. Vaněk [-] ) , P. Obermajer [-] (46. K. Omovie [-] ) , J. Havrda [-] (46. M. Vincour [-] ) -

ŽK: 33. J. Odehnal , 37. M. Matoušek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vítek Pavel - FIŠER Pavel, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.