5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia porazila Provodov jasně 5:0.


Branky


41. M. Hloušek (p.) , 58. D. Chobotský , 78. M. Šolc , 83. T. Erber , 89. M. Šolc
0

V prvním poločase hledali fotbalisté Slavie recept na obranný blok Provodova a jedinou branku vstřelili z penalty. Ve druhém poločase Provodov otevřel svoji hru, což ale více prospělo domácím, kteří přidali další čtyři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Slavia se v závěru poločasu dostává do vedení

 Slavia měla od prvních minut územní převahu a hra se odehrávala převážně na polovině Provodova. Domácí se zpočátku snažili kombinovat středem hřiště, přehuštěným prostorem se ale domácí jen stěží dostávali do šancí. Více volnosti domácím nabízely kraje hřiště, odkud však přicházely přetažené a nepřesné centry do vápna. Provodovským nedokázali podržet míč na delší dobu, v šestnácté minutě mohli přesto udeřit. Svůj rychlý protiútok ale hosté zakončili nedůraznou střelou do středu branky, se kterou neměl brankář David Veselý problém.  

 

V jednadvacáté minutě se domácímu týmu málem vyplatilo napadání zdlouhavé rozehrávky hostů. Provodovský brankář Libor Vacho při své rozehrávce trefil hráče domácích a míč se odrazil jen těsně vedle branky. Slavia měla výraznou převahu, bezgólové ledy domácí prolomili až v závěru poločasu. Ve čtyřicáté minutě se hosté dopustili faulu ve vlastním pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu proměnil Michal Hloušek, který tak určil poločasový stav zápasu 1:0.

Domácí navyšují skóre a kontrolují zápas

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svém dominantním výkonu, který podpořili dalšími góly. Druhý gól domácí zaznamenali v 58. minutě, kdy po dalším aktivním presinku vybojovali standardní situaci. Hráči Slavie rozehráli přímý kop nakrátko a relativně snadno se dostali až do vápna Provodova. V pokutovém území přišla prudká křížná přihrávka, kterou do sítě z voleje zakončil David Chobotský. Provodov neměl za stavu 2:0 co ztratit a otevřel svoji hru. To však nahrávalo domácím hráčům, kteří podnikali rychlé výpady do rozhozeného bloku hostů.

 

Své vítězství Slavia definitivně pojistila v závěrečné čtvrthodině. V 78. minutě se domácí prokličkovali až do pokutového území hostů a díky dobrému pohybu oklamali brankáře Vacha. Do odkryté branky následně zakončoval Martin Šolc. O pět minut později skórovali domácí počtvrté. Míč v pokutovém území dostal Tomáš Erber, který kolem sebe neměl jediného obránce Provodova. Erber proto kličkou obešel brankáře Vacha a ve skluzu zakončil do prázdné branky. Na konečných 5:0 pečetil minutu před koncem Martin Šolc, který hlavou do sítě usměrnil rohový kop Marka Hutly. Slavia tak zvítězila nad Provodovem jasně 5:0. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
D. Veselý [-] - V. Horák [-] , M. Mottl [-] , J. Lán [-] - D. Chobotský [-] (76. T. Erber [-] ) , M. Dostál [-] (86. J. Mukařovský [-] ) , J. Linhart [-] (83. T. Kašpar [-] ) - M. Hloušek [-] - Š. Derner [-] (74. J. Špaček [-] ) , M. Brázda [-] (76. M. Hutla [-] ) , M. Šolc [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - M. Tolda [-] , P. Kratěna [-] , J. Chmelík [-] - K. Belák [-] (64. M. Voborník [-] ) , R. Metzner [-] , M. Rojšl [-] , D. Bogusz [-] , L. Nožka [-] , R. Goll [-] (35. T. Fiedler [-] ) - L. Khun [-]

ŽK: 26. M. Dostál - 31. M. Rojšl , 86. T. Fiedler .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Miškář Karel - STEJSKAL Luboš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.