Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec bez dvou vyloučených hráčů přehrál Broumov


Branky


0

Fotbalisté Chlumce předvedli na hřišti Broumova úctyhodný výkon. Přestože hráli bez dvou vyloučených hráčů, dokázali hosté dvakrát skórovat a nakonec i vyhrát 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Chlumec

Chlumec vstoupil do zápasu na hřišti Broumova aktivně a už po čtvrthodině hry se mohl radovat z vedení. Chlumecký gól ale nebyl ve čtrnácté minutě uznán, a proto se pokračovalo za nerozhodného stavu. Chlumečtí se i přesto dočkali gólu jako první, a to po půlhodině hry, kdy se trefil Daniel Bareš. Broumovští se v prvním poločase do vyložených šancí příliš nedostávali, a proto bylo skóre po prvních pětačtyřiceti minutách 0:1. 

Oslabený Chlumec se znovu ujímá vedení

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí, kterým se podařilo brzy vyrovnat. Ve čtyřicáté minutě se po standardní situaci prosadil obránce Martin Růžička. Zdánlivé komplikace hostujícímu týmu přinesla padesátá druhá minuta, kdy rozhodčí vyloučil chlumeckého Jiřího Hanuše. Červená karta paradoxně pomohla spíše Chlumci, který se o dvě minuty později dostal díky gólu Jakuba Hartmana do vedení. Druhý gól hosté proložili další červenou kartou a v padesáté deváté minutě byl za řeči adresovaná pomeznímu rozhodčímu vyloučen hostující Zdeněk Dušek. Chlumečtí se nezdráhali útočit ani v dvojnásobném oslabení, a v šedesáté minutě dokonce skórovali potřetí. Ke střele se napřáhl Jan Vopátek a jeho pokus zastavila až síť za zády Jakuba Drahoráda. Dvojnásobné početní převahy využil Broumov až v posledních minutách zápasu, když v sedmdesáté osmé minutě korigoval na 2:3 Tomáš Mucha. Ve zbývajících minutách ale Chlumečtí svůj těsný náskok uhájili a mohli se radovat z vybojovaného vítězství. 



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Růžička [-] (62. T. Mucha [-] ) , J. Kotyza [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-] - D. Panny [-] , E. Wilke [-] , J. Šimon [-] , J. Mucha [-] (32. D. Svoboda [-] ) - J. Rolník [-] (67. L. Hanzlík [-] ) , M. Gago [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] (88. P. Janda [-] ) , D. Jelínek [-] , K. Staněk [-] (81. M. Kučera [-] ) , J. Hanuš [-] , J. Vopátek [-] , D. Bareš [-] , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 10. M. Štejnar . ČK: 52. J. Hanuš , 59. Z. Dušek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hlaváč Martin - BEČVÁŘ Lubomír, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.