0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška rozhodla o své výhře nad Trutnovem čtyřmi góly v prvním poločase


Branky


0

Dobruška se třem bodům přiblížila už v prvním poločase, ve kterém během pěti minut vstřelila tři góly. Tento náskok hosté ještě do konce první půle navýšili o jednu branku, a tak se zbytek zápasu už jen dohrával. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující náskok Dobrušky

Dobruška učinila výrazný krok za třemi body už v prvním poločase. V devatenácté minutě hosté chytře rozehráli rohový kop do chumlu hráčů na přední tyči trutnovské branky. Míč se nakonec odrazil až k Vítězslavu Malému, který dorazil balon do odkryté branky. O dvě minuty později nezachytila trutnovská obrana průnikovou přihrávku, díky které se do volného prostoru dostal Aleš Hašek. Střelec Dobrušky chtěl na domácího brankáře vyzrát přízemní střelou k tyči, gólman Švejdar ale dokázal míč pohotovým zákrokem vyrazit. U odraženého balonu byl však dříve než domácí obrana záložník Dobrušky Jakub Mikušík, před kterým zívala odkrytá branka. Dobruška se tak dostala do vedení o dvě branky. Fotbalisté Dobrušky ale měli ve svých rukávech i další esa. O další dvě minuty později nezachytila trutnovská obrana náběh hostů. Dobruška se dostala do přečíslení, které zakončením do prázdné branky završil Aleš Hašek. Dobruška se během pěti minut dostala do komfortního vedení 0:3.

 

Díky pohodovému náskoku se fotbalisté Dobrušky uklidnili, a do hry se tak dostali i domácí fotbalisté. Trutnovští ale byli na útočné polovině nepřesní a jejich akce končily ještě dříve, než se domácí dostali do zakončení. V závěru poločasu Dobruška zachytila rozehrávku domácích a do rychlého protiútoku se dostal Jaroslav Havlík, který střelou po zemi překonal domácího brankáře počtvrté. Dobruška si tak z prvního poločasu odnesla vedení 0:4. 

Dobruška kontroluje své vedení



Ohlasy k zápasu



SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér SK Dobruška: O výsledku v pro nás důležitém utkání jsme rozhodli třemi góly v rozmezí pěti minut v prvním poločase. Když jsme pak v nastavení před odchodem do šaten zvýšili na 0: 4, bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Ve druhé půli jsme pak již na kluzkém terénu kontrolovali hru, abychom zbytečně neinkasovali a domácí zbytečně nepustili do hry.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - R. Wimmer [-] (36. P. Brejcha [-] ) , M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] , M. Kancok [-] (26. M. Tůma [-] ) - P. Doubic [-] , M. Brutovský [-] , D. Duch [-] (12. Z. Doubic [-] ) , T. Groer [-] (72. Š. Landa [-] ) - D. Rejl [-] , O. Šulitka [-] -

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - L. Žid [-] , M. Jirásek [-] (67. M. Majer [-] ) , A. Zilvar [-] , F. Šotola [-] (46. J. Effenberk [-] ) , V. Malý [-] - P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , J. Havlík [-] (89. P. Effenberk [-] ) , D. Eimann [-] - A. Hašek [-] (67. M. Hájek [-] )

ŽK: 40. P. Brejcha .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Nádeník Zdeněk - HORÁK Robin, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.