2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště otočilo duel s Novým Městem ve svůj prospěch


Branky


0

Na konci prvního poločasu domácí chybně rozehráli rohový kop a z následného protiútoku inkasovali. Ve druhém poločase měly oba týmy šance na vstřelení branky. Šťastnější nakonec byli domácí, kterým se dvěma góly podařilo skóre otočit a zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ukázkově proměňují brejk

Domácí Týniště si v úvodu zápasu vytvořilo tlak, který v šesté minutě přinesl nastřelenou tyč novoměstské branky. Po několika dalších minutách už nápor domácích opadl a hra se začala vyrovnávat. Hosté se nedrželi tolik na míči jako soupeř, a proto se museli spoléhat na rychlé a přímočaré akce, které však většinou končily nepřesnou přihrávkou nebo zakončením. Domácí Týniště se do vápna hostů dostávalo díky centrovaným balonům, které přicházely ze hry i ze standardních situací. Ani domácím ale dlouho nedařilo najít na gólmana Václava Krunčíka recept. Skóre se poprvé měnilo až v samotném závěru prvního poločasu. Domácí špatně rozehráli rohový kop, přihrávku na hranici vápna vystihli Novoměstští, kteří se tak dostali do brejku tři na jednoho. Rychlou akci zužitkoval kapitán Pavel Zákravský, který svou přihrávkou vyzval ke skórování Dominika Nejmana. Nové Město tak udělalo za prvním poločasem gólovou tečku a do kabin odcházelo s jednobrankovým vedením. 

Týniště v dramatickém závěru otáčí skóre

Na začátku druhého poločasu Týniště opět drželo míč. Místy stereotypní rozehrávku domácích ale hosté několikrát vystihli a jen kvůli špatnému odrazu balonu se nedostali k podobným únikům jako na konci prvního poločasu. Týništi se i přes vytrvalou podporu fanoušků nedařila finální kombinace v pokutovém území Nového Města, kde domácí často přicházeli o balon ještě před tím, než stačili zakončit. V padesáté osmé minutě rozehrávali domácí přímý kop, který se pro gólmana Krunčíka nebezpečně odrazil od bránící zdi, přesto se mu podařilo balon zpacifikovat v náručí. O dvě minuty později se před vápnem soupeře usadili i Novoměstští, kteří svoji kombinaci zakončili nepřesnou střelou Tomáše Voráčka. O pár vteřin později se hosté znovu probojovali do vápna Týniště. Zakončující hráč Nového Města měl dost času, aby si svoji střelu připravil, přesto branku v dobré pozici netrefil. Náznaky šancí hostů rozmělnily územní převahu domácích, a v následujících minutách se tak hra přelévala ze strany na stranu.

Velkou šanci na vyrovnání měli domácí v šedesáté čtvrté minutě. Gólman Václav Krunčík neudržel pod tlakem domácích hráčů vysoký centr v rukavicích a míč se odrazil k týnišťskému Janu Plašilovi. Domácí hráč dlouho neváhal a okamžitě pálil do odkryté branky, za svého brankáře ale zaskočili hráči Nového Města, kteří vyrazili míč z brankové čáry. V šedesáté šesté minutě mohlo skórovat Nové Město, které se ve třech hráčích dostalo až na hranici malého vápna soupeře. V přehuštěném prostoru ale nedokázal Nikolas Soumar trefit míč a zakončit do branky.

 

Snaha domácích o vstřelení vyrovnávací branky byla vyslyšena v sedmdesáté čtvrté minutě. Po rychlé kombinaci na jeden dotek se středem hřiště dostal do vápna Lukáš Slezák, který kličkou obešel brankáře Krunčíka a k radosti i těch nejmladších domácích příznivců proměnil. V osmdesáté první minutě rozehrávali domácí přímý kop, který skončil centrem Marka Winklera na zadní tyč hostující branky. V těchto prostorech se do vzduchu vyšrouboval domácí hráč, jeh hlavičkové zakončení ale skončilo těsně vedle levé tyče. Když už se zdálo, že zápas dospěje do penalt, přišly další dramatické momenty. V osmdesáté deváté minutě hosté vystihli ve středu hřiště rozehrávku domácích a přešli do rychlého přečíslení. Protiútok podobný tomu z konce prvního poločasu ale hosté tentokrát zakončili střelou, která těsně minula levou tyč domácí branky. O několik vteřin později hrozili na druhé straně domácí, kteří po nebezpečné střele vybojovali rohový kop. Centr z rohového kopu byl sice přetažený, Týniště se ale udrželo na balonu a poslalo do vápna druhý centr. Vysoký balon našel v malém vápně úplně volného Marka Winklera, který hlavou propálil brankáře Krunčíka a rozhodl o dramatické výhře Týniště 2:1. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Dnešní utkání rozhodla naše neschopnost v koncovce, když jsme několikrát ve vyložené šanci nedokázali překonat gólmana domácích, respektive trefit míč mezi tyče. Domácí pak dokonali obrat a dvěma brankami v závěrečné čtvrthodině rozhodli o šťastném vítězství.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Novák [-] (52. J. Hrubý [-] ) , J. Forejtek [-] , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] (77. M. Pavlas [-] ) , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , J. Plašil [-] , J. Odehnal [-] , J. Drapač [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Nejman [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] , J. Vít [-] - P. Růžička [-] (79. V. Maur [-] ) , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] (47. A. Valášek [-] ) - M. Klikar [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 31. J. Odehnal - 70. P. Růžička , 80. J. Vít .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hron Miroslav - MEDLÍK Karel, OTAVA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.