P. Ficner 17. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia otočila skóre s Trutnovem získala tři body


Branky


17. P. Ficner (p.) - 25. J. Linhart , 72. M. Hutla , 82. D. Chobotský
0

Hradecká Slavia v zápase inkasovala jako první, ještě v prvním poločase se jí ale podařilo vyrovnat. V závěrečné dvacetiminutovce vstřelili hosté další dva góly, a rozhodli tak o vítězství 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s bezbrankovým konce

V úvodu poločasu se domácí několikrát probojovali až do vápna Slavie, v těchto prostorech však dominovali hosté, kteří nepouštěli Trutnovské do nebezpečného zakončení. Během prvních minut měli fotbalisté Slavie problémy s přistupováním trutnovských hráčů, kterým se dařilo obírat soupeře o balon, proto se kombinace Slavie odehrávala především na obranné polovině. V sedmnácté minutě upadl ve vápně při souboji o míč jeden z trutnovských hráčů a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K penaltě se postavil Pavel Ficner, který bez problémů zamířil do levého dolního rohu branky a otevřel skóre zápasu. Slavia se poprvé výrazněji připomněla v pětadvacáté minutě a hned z toho bylo vyrovnání. Díky důrazu ve vápně Trutnova se míč dostal až k Jaroslavu Linhartovi, který se střelou bez přípravy trefil do horního rohu branky a vyrovnal. Vyrovnání Slavie domácí fotbalisty nepoložilo a Trutnov se mohl dostat znovu do vedení. Ve třicáté minutě se mezi obránci Slavie otevřel prostor pro domácího útočníka, který si ještě zasekl míč, aby se zbavil vracejícího se obránce hostů. Trutnovský hráč nakonec prudce vypálil, jeho umístěnou střelu ale vytáhl gólman Jan Šebesta na roh. V závěru poločasu se hosté dostali ke své kombinační hře na polovině soupeře, Trutnovští ale dokázali akce Slavie i za cenu faulů zastavovat. Další branka proto nepadla a poločas skončil nerozhodně 1:1. 

Slavia dvacet minut před koncem rozhoduje

Ve druhém poločase si oba týmy bedlivě střežily prostor ve vlastním pokutovém území. Brankáři proto měli práci především se střelami zpoza vápna. V padesáté deváté minutě se hosté prokombinovali do vápna Trutnova, míč se ale opět odrazil pryč z pokutového území, odkud hosté nebezpečně pálili těsně vedle levé tyče. V poslední dvacetiminutovce nakonec fotbalisté Slavie rozhodli i svém vítězství. V sedmdesáté minutě prodloužili hosté míč na Marka Hutlu, který se tak dostal za trutnovskou obranu a přízemní střelou k tyči poslal Slavii do vedení 1:2. Gólovou pojistku přidali hosté o deset minut později po kuriózním momentu, který však vzešel z bojovnosti a napadání hostujícího útočníka. David Chobotský vysunul své napadání až k domácímu brankáři Lukáši Tichému, který svým odkopem trefil právě slávistického útočníka, od kterého se míč odrazil do prázdné branky. V posledních minutách mohla Slavia své vedení ještě navýšit, po přízemním centru do malého vápna však hosté přestřelili odkrytou branku. Slávisté ještě několikrát vyprášili rukavice trutnovského brankáře, další gól už ale nepadl. Slavia vyhrála na hřišti Trutnova 1:3. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Proti mladému soupeři jsme se dlouho hledali a až po zlepšeném výkonu ve druhém poločase jsme zápas dovedli k zaslouženému vítězství.



Sestavy


MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - M. Přívratský [-] , M. Kancok [-] , P. Ficner [-] , M. Vyhnánek [-] - P. Doubic [-] , T. Groer [-] - P. Holubec [-] - M. Brutovský [-] , O. Tobiaš [-] , R. Wimmer [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - J. Lán [-] , V. Horák [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - M. Dostál [-] , J. Linhart [-] , D. Veselý [-] - Š. Derner [-] , T. Erber [-] , D. Chobotský [-] -

ŽK: 38. M. Brutovský , 52. P. Doubic , 73. D. Rejl - 68. D. Chobotský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hron Miroslav - VITVAR Martin, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.