M. Hutla 75.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia po urputné bitvě zdolala Rychnov


Branky


75. M. Hutla
0

Slavia povětšinu zápasu dobývala rychnovské pokutové území, které padlo až čtvrthodiny před koncem. Slavia tak jedinou brankou rozhodla o závěrečných třech bodech sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Fotbalisté Slavie začali proti Rychnovu aktivně a už ve čtvrté minutě se domácí hráč prosmýkl středem rychnovské obrany do pokutového území. Přízemní střelou však na hostujícího gólmana nevyzrál. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. V šesté minutě se ve vápně znovu otevřel prostor pro domácího střelce, který měl nyní ještě více času i prostoru pro zakončení. Domácí ale opět zamířili pouze do středu branky, kde stál připravený brankář Jan Vrána. Slavia se i v dalších minutách snažila o kombinovaný přechod do útoku, který se zakládal na průnikových přihrávkách středem hřiště i únicích po křídlech. Rychnovští si ale i díky důrazu dokázali zjednat ve svém vápně pořádek a Slavii ke skórování nepustili. Strukturovaná obrana Rychnova však značně znesnadňovala domácí kombinaci, fotbalisté Slavie se tak odhodlali k několika střeleckým pokusům zpoza vápna, ty však postrádaly přesnost i razanci. První poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Slavia patnáct minut před koncem prolamuje brány rychnovské pevnosti

Ve druhém poločase pokračovalo slávistické dobývání rychnovské branky. Díky důrazné hře Rychnova se domácí dostali k několika standardním situacím, hosté si ale dávali pozor, aby jejich zákroky přicházely daleko od vlastního vápna. Exekutoři slávistických kopů tak před sebou měli velkou vzdálenost, se kterou si rychnovský gólman Jan Vrána poradil a střely domácích pochytal. Hráči Slavie se někdy do pokutového území Rychnova zbytečně snažili procházet středem hřiště, tam byl ale prostor příliš zhuštěný a takřka nepropustný. V šedesáté deváté minutě se hra ve vápně Rychnova zrychlila, domácí napadli rozehrávku gólmana, který odehrál balon pouze na hranici vápna, odkud pohotově vypálil hráč Slavie. Brankář Vrána se ale rychle dokázal vrátit do své pozice a dobrým zákrokem míč vyrazil. Recept na zakletou rychnovskou branku našli domácí v sedmdesáté páté minutě. Slávisté si ve vápně rychle vyměnili míč, vytáhli brankáře Jana Vránu mimo ideální brankářskou pozici do rohu vápna a po střele Marka Hutly se konečně ujali vedení. Ve zbývajících minutách se Rychnovští dostali k několika standardním situacím, vyrovnaní ale nevytěžili. Slavia tak uzavřela sezonu těsnou výhrou 1:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Z naší strany to bylo dobré utkání. Zápas se hrál v naší režii, hosté díky kvalitní defenzivě, houževnatému výkonu a brankáři Vránovi dlouhou dobu odolávali. Jsme rádi, že Hutlova branka nakonec znamenala konečné vítězství.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
D. Veselý [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] (38. L. Rohlíček [-] ) - M. Dostál [-] , M. Hutla [-] (81. J. Špaček [-] ) - T. Erber [-] , D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] - M. Hloušek [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , O. Stieber [-] , M. Bárnet [-] - D. Trejtnar [-] , R. Zajíček [-] , F. Brož [-] (59. J. Švarc [-] ) , M. Semerád [-] , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] , L. Volný [-] (80. J. Jedlinský [-] )

ŽK: 42. D. Chobotský , 82. T. Erber - 30. O. Stieber , 86. J. Jedlinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klečka Ivan - NOŽKA Lukáš, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.