2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelná chyba brankáře Davida spasila Malšovice


Branky


0

Důležitý záchranářský souboj musely rozhodovat penalty. V něm měly více štěstí Malšovice, Tisá si vybrala pořádný kopec smůly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovická aktivita k ničemu nevedla

V prvním poločase se toho na malšovickém trávníkumoc zajímavého neudálo. Tisá vycházela z pozorné defenzivy. Malšovice působily sehranějším dojmem a byly více na míči. Ale když své dvě šance nevyužily, skončilo první dějství bez branek.

Tisá doplatila na ojedinělou minelu

Po změně stran začala i Tisá vystrkovat růžky. Po hodině hry hosté nastřelili tyč, kdy parádně zasáhl brankář Hvozdovič. A za pět minut je po brejkové situaci poslal do vedení Kudrman. Malšovice prostřídaly a byly živější. Pět minut před koncem mohla ale rozhodnout Tisá, nadějnou šanci však pokazil Jan Povejšil. Domácí vyrovnali v poslední minutě. A dost kuriózním způsobem. Hosté faulovali na půlce hřiště a Malšovice míč nakoply na branku. Tiský gólman David si zakřičel a šel po míči. V rozhodující chvíli však uklouzl, míč ho přeskočil a dokutálel se do opuštěné branky.

V penaltách se Tisé nedařilo

V penaltovém rozstřelu Malšovice těžily z euforie vyrovnání v poslední minutě. Tisé selhali dva střelci, penalty prohrála 2:4 a domů si tak odváží pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Tisá hrála velmi dobře do defenzivy. Moc šancí jsme neměli. Při vyrovnávací trefě jsme měli opravdu hodně štěstí. Dva body rozhodně bereme."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Takový gól, co jsme tady dostali, jsem v životě nezažil. Je to škoda. Malšovice působily sehranějším dojmem a mile mě překvapily. Ale my to měli rozehrané na tři body. S konečným výsledkem panuje zklamání, ale do konce sezóny zbývá ještě hodně zápasů."



Sestavy


FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] (80. D. Urban [-] ) , D. Nedělka [-] , J. Janda [-] - T. Klínský [-] , A. Dědič [-] (70. P. Hora [-] ) , D. Kutzler [-] , J. Kudrna [-] - P. Stránský [-] , P. Veselý [-] -

TJ Spartak Tisá
J. David [-] - J. Bláha [-] (77. L. Rehn [-] ) , D. Babača [-] , V. Kabátník [-] - R. Zíta [-] , J. Maška [-] , V. Machek [-] , R. Pešata [-] - J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-] - L. Kudrman [-]

ŽK: 42. R. Pešata , 82. J. Povejšil .
Hráči zápasu: P. Hvozdovič - M. Povejšil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Červený Tomáš - HRUBÝ Pavel, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.