Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 14:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanovu děčínský azyl vůbec nevadil


Branky


31. F. Znamínko , 60. M. Betyár , 70. M. Betyár , 80. M. Popčák (vl.) , 83. M. Betyár , 90. K. Stehlík - 49. M. Štol
0

Heřmanovští fotbalisté potvrdili roli favorita a oslabeným Dobkovicím nasázeli šest gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobkovice dlouho držely krok

Utkání se hrálo na umělé trávě v Děčíně z důvodů těžkého terénu ve Fojtovicích. Pěkné velikonoční počasí vylákalo do ochozů na 200 diváků. První poločas byl poznamenán neúčastí nemocného kapitána domácích Rojka a částečnou nervozitou úvodního důležitého zápasu, přesto s převahou domácího celku. Hostující trenér Zdeněk Štol zase postrádal tři klíčové hráče, včetně střelce Příhonského a středového záložníka Lohniského. Po půlhodině hry se dostali domácí do vedení po Betyárově akci, když se ve vápně uvolnil a nezišťně našel Znamínka. Ten sice míč netrefil, jak si představoval, ale míč do sítě dopravil. Výsledkem 1:0 skončil první poločas.

Znamínkovo vyloučení paradoxně uškodilo soupeři

Vstup do druhé půle vyšel daleko lépe Dobkovicím. Heřmanovská obrana si při odkopu počínala nedůrazně a Michal Štol pohotově vyrovnal. A další pohroma pro domácího favorita přišla za deset minut, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Znamínko. Domácí, vědomi si oslabení, začali šlapat naplno a na hře to bylo znát. V 60. minutě zužitkoval Betyár prodlouženou hlavu a překonal Vlka podruhé - 2:1. O deset minut později zvýšil opět maličký útočník Heřmanova. Bylo to po akci Šturma, který neprostřelil Vlka, ale odražený míč posunul právě na volného Betyára, jenž uklidil s přehledem do sítě - 3:1. V 80. minutě připravil Šturm pro Majerika dobrou pozici pro brejk po pravé straně. Jeho prudký centr si srazil Popčák do vlastní sítě - 4:1. Za tři minuty velmi aktivní Šturm našel dlouhým pasem Betyára a ten svým třetím gólem zvýšil na 5:1. Na konečných 6:1 upravil v samotném závěru střídající Stehlík po Majerikově akci z pravé strany.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "V prvním poločase byla na našem mužstvu znát značná nervozita. Vyloučení nás nakoplo a v poslední půl hodině se hrálo zcela v naší režii."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Už před zápasem jsme museli slepovat sestavu jak se dalo. Hodinu se kluci drželi, ale paradoxně nás srazilo vyloučení. Místo pozorné hry kluci chtěli zbrkle rozhodnout a soupeř nás trestal. Porazil nás vlastně sám útočník Betyár."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - P. Líbal [-] , M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] (66. K. Stehlík [-] ) - R. Majerik [-] , J. Mataj [-] - M. Betyár [-] (87. J. Svoboda [-] ) , F. Znamínko [-] , R. Wenzel [-] (72. V. Váňa [-] ) , P. Havlíček [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - V. Fous [-] , M. Dvořák [-] , M. Štol [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-] , S. Karlík [-] , O. Martin [-] , J. Řeháček [-] , M. Popčák [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 45. F. Znamínko , 51. P. Líbal , 67. R. Wenzel - 87. M. Štol . ČK: 58. F. Znamínko .
Hráči zápasu: M. Šturm , M. Betyár .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sabo Miroslav - ČERVENÝ Tomáš, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.