L. Mráz 31.
1:3
(1:3)
17. M. Khaur (vl.)
36. O. Sršeň
44. M. Novotný
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín oplatil Soběchlebům drtivou podzimní porážku


Branky


31. L. Mráz - 17. M. Khaur (vl.) , 36. O. Sršeň , 44. M. Novotný
0

Domácí favorit zaváhal hned v prvním jarním kole, derby překvapivě vyhrál nováček z Unčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše nastartoval drn a smůla brankáře Píchy

Oba celky ve vyhecovaném derby přivítal hodně špatný terén, na kterém byla každá přihrávka velkým rizikem. O tom se přesvědčili po čtvrt hodině domácí. Stoper Khaur zahrál na brankáře Píchu malou domů. Tomu těsně před nohou míč odskočil na drnu a skončil v síti. Soběchleby byly aktivnější a v 31. minutě se dočkaly vyrovnání. Jednu z mnoha standardních situací zahrál Mráz tak šikovně, že míč skončil v šibenici. Rouček byl na tento pokus prostě krátký. Jenže Unčín dával domácím lekci z produktivity. Za pět minut se do míče opřel dobře hrající Sršeň a Pícha byl bezmocný. Třetí hřebíček do rakve pak Soběchlebům zatloukl Novotný, který se prosadil po standardní situaci a pěkném centru Kašíka.

Unčín urputnou defenzivou vítězství uhájil

Po změně stran se hrálo prakticky na jednu branku. Velké šance si vytvořil Mráz, při jedné dokonce trefil břevno. Blízko kontaktní brance byl Renč, ale jeho střela skončila těsně mimo tři tyče. Unčín se dostával za půlku jen sporadicky, ale přesto oslavil překvapivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Oba celky se praly s hrozným terénem. My měli více ze hry, ale nedařilo se. Hosté nakonec vyhráli zaslouženě."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník TJ Sokol Unčín: "Jaro jsme nemohli zahájit lépe, teď se nám bude daleko lépe dýchat. Všichni hráči zaslouží obrovskou pochvalu."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] (46. D. Batelka [-] ) , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , J. Zigmund [-] (72. V. Havlík [-] ) , M. Khaur [-]

TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - M. Sém [-] , D. Sém [-] - J. Soukup [-] , M. Kašík [-] , M. Novotný [-] , M. Karvai [-] (69. M. Olexa [-] ) , F. Frolík [-] , M. Pajer [-] (65. V. Srp [-] ) - M. Pokorný [-] , O. Sršeň [-] -

ŽK: 90. V. Mokriš - 57. K. Rouček , 69. M. Sém , 88. D. Sém .
Hráči zápasu: O. Sršeň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - RYDVAL Antonín, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.