0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Unčíně chybělo to nejdůležitější koření fotbalu - branky


Branky


0

Děčínský Union si nakonec v souboji dvou nováčků odvezl domů dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dirigoval hru Unčín

Oba celky postrádaly před zápasem na umělce v Krupce několik hráčů. Domácím chyběli Sršeň, Frolík, nebo Kašík. Hosté počítali více ztrát - Humlíček (zranění), Valenta (zranění), Syrovátka (nemoc), Galaš (zranění), M. Němec (pracovní povinnosti), Vyskočil (nemoc), Sobotka (zranění) a Sejkora (omluven). První půle patřila domácím, kteří ukazovali, že jsou na umělku přeci jen lépe připravenější. Nejpohlednější akce Unčína směřovala po trase Toncar - Pokorný - Pajer. Poslední jmenovaný ale v dobré šanci jen vyprášil rukavice spolehlivého Jeřábka. Dobře pak vypadala i střela Jakimova, ale nakonec šel jeho pokus hodně nad branku Unionu. Velmi agilní byl Pokorný, ale v rozhodujících chvílích mu chybělo více štěstí. Hosté většinou hrozili ze standardních situací, ale na Roučka si nepřišli.

Děčín převzal otěže, remízu ale neodvrátil

Po změně stran se dění na hřišti změnilo, více ze hry a také více šancí měli hosté z Bynova. Velkou šanci měl v 69. minutě Brázdil, ale jeho nebezpečná hlavička mířila nad břevno. Chvilku před koncem pak uklouzl Soukup a děčínský Očipka se sám řítil na Roučka. Ten jeho pokus parádně vyrazil a bylo jasné, že utkání skončí bezbrankovou remízou.

V penaltách exceloval Jeřábek

V následném penaltovém rozstřelu měl hlavní slovo děčínský brankář Jeřábek. Postupně vychytal pokusy Srpa a Davida Séma, sám pak proměnil penaltu ve čtvrté sérii. Vítězný pokus si na svou kopačku připsal Očipka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, TJ Sokol Unčín: "Body jsme ztratili díky vlastnímu výkonu, za týden máme v Heřmanově co napravovat. Oba celky se po zápase shodly, že výkon rozhodčího byl tragický."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Dnešnímu výkonu občas chyběla fotbalovost, která však byla nahrazena nezměrnou vůlí a bojovností, za kterou si všichni hráči zaslouží pochvalu. Dál držíme skvělou venkovní bilanci a těšíme se na Chlumec, který máme příští týden doma. Doufáme v uzdravení marodů a těšíme se na jejich návrat."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - M. Sém [-] , V. Srp [-] , D. Toncar [-] , D. Sém [-] - J. Soukup [-] , M. Karvai [-] , M. Novotný [-] (81. M. Olexa [-] ) , M. Pajer [-] , A. Jakimov [-] (79. T. Nácovský [-] ) - M. Pokorný [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , D. Fojt [-] , V. Bedrníček [-] - B. Bezouška [-] , R. Kalaš [-] , Z. Brázdil [-] , J. Mrváň [-] (61. J. Nedvěd [-] ) - P. Očipka [-] , M. Zvolský [-]

ŽK: 18. M. Pokorný , 21. M. Novotný , 76. M. Karvai - 13. D. Fojt , 17. R. Kalaš , 20. V. Bedrníček , 32. B. Bezouška . ČK: 90. R. Kalaš .
Hráči zápasu: K. Rouček , M. Karvai - S. Jeřábek , B. Bezouška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Daniel - BRETSCHNEIDER Kamil, KARASINSKI Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.