Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá přejela Dobkovice, které hrály bez brankáře


Branky


22. L. Kudrman , 32. L. Kudrman , 34. L. Kudrman , 49. J. Maška , 66. L. Kudrman , 86. M. Tomášek (vl.) - 55. T. Dyrynk , 56. T. Dyrynk
0

V souboji nováčku se zaskvěl Lukáš Kudrman, který nasázel čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčová situace? Vyloučení brankáře Vlka

Oba celky potřebovaly v boji o záchranu nutně bodovat. Do vedení šli domácí, když ve 22. minutě po rychlém brejku rozjel své galapředstavení Kudrman. Za čtyři minuty přišla možná klíčová situace celého zápasu. Dobkovický brankář Vlk fauloval jednoho z domácích hráčů mimo pokutové území a musel předčasně pod sprchy. Do branky se tak postavil obránce Popčák, který si tak odbyl svou premiéru mezi třemi tyčemi. A dvakrát ho pozdravil Kudrman, který během dvou minut završil hattrick. Na obranu hostí platil svou rychlostí.

Střídající Dyrynk vrátil utkání punc dramatu

Když ve 49. minutě kapitán Jiří Maška přidal čvrtou trefu, zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto. Jenže Dobkovice ještě vystrčily růžky. Střídající Dyrynk během minuty využil dvojnásobného zaváhání obrany Spartaku a snížil na 4:2. Hosté hru otevřely, ale na zvrat v deseti hráčích neměli. Naopak v 66. minutě se počtvrté trefil Kudrman a nešťastné sobotní dopoledne pro Dobkovice uzavřel čtyři minuty před koncem vlastní brankou Tomášek. Zatímco Tisá utekla od Dobkovic na rozdíl tří bodů, svěřenci Zdeňka Štola zůstávají poslední.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Zlomovým faktorem bylo vyloučení brankáře Vlka. Sami jsme si to trochu zkomplikovali za stavu 4:0, kdy dal soupeř v rychlém sledu dvě branky. Tři body samozřejmě bereme, potřebovali jsme je jako sůl."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Zápas pro nás nezačal špatně, dokonce si myslím, že jsme měli navrch. Jenže po vyloučení Vlka se nám všecho rozsypalo. V deseti to prostě nešlo a i když jsme ve druhé půli snížili, na zvrat v utkání to nebylo."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - V. Kabátník [-] , D. Babača [-] - V. Machek [-] , R. Pešata [-] , R. Zíta [-] (63. M. Marek [-] ) , J. Maška [-] - J. Povejšil [-] (72. J. Beneš [-] ) , M. Povejšil [-] - L. Kudrman [-] (85. L. Rehn [-] ) , V. Burian [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Štol [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-] , V. Fous [-] (33. T. Dyrynk [-] ) , S. Karlík [-] , M. Lohnický [-] , J. Řeháček [-] (62. R. Vacek [-] ) , O. Martin [-] , M. Popčák [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 44. L. Kudrman - 44. M. Tomášek , 78. S. Karlík . ČK: 26. L. Vlk .
Hráči zápasu: V. Kabátník , D. Babača , L. Kudrman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Flade Jens - TESKA Miroslav, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.