Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby se konečně probudily, odnesl to Benešov


Branky


0

Domácí favorit po dvou nepovedených zápasech konečně zabral a zvítězil 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Benešov statečně ubránil první poločas

Silně nekompletní Benešov přijel do Soběchleb prakticky v jedenácti lidech. Jejich nejlepším hráčem byl v prvním poločase brankář Minařík, který zmařil několik dobrých šancí domácího souboru. I díky štěstí hosté drželi v poločase bezbrankovou remízu.

Na pět gólů potřebovali půl hodinky

Po změně stran už ale Soběchleby začaly unavenému soupeři sázet jeden gól za druhým. Vše začal v 53. minutě Renč, ke kterému se dostal míč po trase Poláček - Kudža. Domácí hráč už si pak s Minaříkem poradil. O pět minut později velmi aktivní obránce Klinger vyvezl míč až k vápnu soupeře. Následně přesně nacentroval a Poláček zvýšil na 2:0. V 69. minutě se mohli domácí diváci radovat potřetí, kdy Kodeš těžil ze spolupráce s Poláčkem. O dvě minuty později lovil Minařík míč ze sítě počtvrté. Zigmund potrestal chybu v benešovské rozehrávce a uklidil míč na vzdálenější tyč. Čestný úspěch Benešova zařídil čtvrt hodiny před koncem Kolář, který využil nedorozumění obránců a brankáře Kiňa. Vše ale zakončily Soběchleby. Kodeš vyslal precizní pas na Kudžu, který v sitauci jeden na jednoho vyzrál na Minaříka.



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Celý zápas jsme měli převahu, v první půli hosty podržel brankář. Po změně stran už to bylo zcela v naší režii, naše vysoká výhra byla naprosto zasloužená."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Opět jsme nebyli kompletní, šance na úspěch proti tak silnému soupeři nebyla velká. První půli kluci ještě přežili, po první brance však odpadli. Zbytek utkání patřil jasně domácím."



Sestavy


TJ Soběchleby
P. Kiňo [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , J. Zigmund [-] (75. D. Netušil [-] ) , V. Poláček [-] (71. P. Potměšil [-] )

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] , R. Kolář [-] , J. Jäger [-] , L. Krédl [-] , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , V. Verbíř [-] , M. Hora [-] , P. Ondrejkovič [-]

ŽK: 26. P. Ondrejkovič , 45. D. Mottl , 79. V. Verbíř .
Hráči zápasu: V. Poláček , A. Klinger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - PROVAZNÍK Adam, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.