R. Auervek 51. (p.)
1:2
(0:0)
76. M. Jouza
89. R. Moučka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Chuderov v samotném závěru otočil derby v Trmicích


Branky


51. R. Auervek (p.) - 76. M. Jouza , 89. R. Moučka (p.)
0

Oslabený celek domácích podal dobrý výkon, v závěru však ztratil těsné vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuderov držel míč, Trmice hrozily z brejků

Domácím chyběli tři hráči ze základní sestavy, nastoupit tak museli hráči B týmů. Dle slov trenéra Pavla Čapouna ale rozhodně nezklamali. Trmice vycházely ze zabezpečené obrany a čekaly na své šance. Chuderov sice více držel míč a měl možná více ze hry, díky vlastním chybám nabídl domácím dvě obrovské šance. Ani z jedné se brankově neurodilo.

Klíčové byly fauly a penalty

Šest minut po zahájení druhého poločasu zbytečně fauloval Kubík a Trmice dostaly možnost zahrávat penaltu. K té si stoupl Auervek a prostřelil gólmana Bakiu. Těsné vedení drželi domácí do 76. minuty. To se uvolnil Guttmann, zpětnou přihrávkou našel Jouzu, který se trefil parádně do šibenice. Rozhodující moment přišel v 89. minutě. Tentokráte fauloval ve vápně jeden z trmických hráčů. Michal Rohlík totiž našel agilního Guttmanna, který byl stržen. K desítce se postavil obránce Moučka a vystřelil Chuderovu tři body.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "I přes oslabení odevzdali kluci na hřišti velmi dobrý výkon. Do vyrovnávací branky to všechno klapalo, v závěru měli více štěstí soupeř. Pochvalu zaslouží kluci z béčka, kteří odehráli opravdu slulšný zápas."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Celý zápas jsme byli mírně lepší, bohužel jsme v první půli díky našim chybám pustili domácí do několika brejků. V závěru to kluci naštěstí otočili. Víme, že v Trmicích jsme mockrát nevyhráli, takže jsem rád, že se to povedlo. Bylo to zasloužené vítězství."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - K. Tahal [-] , D. Greé [-] (88. J. Vyleťal [-] ) , M. Petera [-] , J. Hrudka [-] , D. Líbal [-] , R. Auervek [-] , S. Puchta [-] , P. Tadlánek [-] , D. Nekola [-] , J. Chrudimský [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - M. Kubík [-] , R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , P. Fousek [-] (69. Z. Zvonek [-] ) - S. Vosyka [-] , M. Gabriel [-] , D. Žárský [-] , F. Guttmann [-] - M. Rohlík [-] , M. Jouza [-]

ŽK: 5. J. Chrudimský , 25. D. Nekola , 81. D. Beran , 89. D. Líbal - 73. P. Kubálek . ČK: 90. T. Krnáč .
Hráči zápasu: R. Auervek , K. Tahal - J. Rohlík , F. Guttmann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karasinski Marek - BRETSCHNEIDER Kamil, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.