1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Horního Podluží neskončila ani proti Přestanovu


Branky


0

Čechie se na jaře trápí. Po zpackané dohrávce proti Tisé vyšla opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stupka zařídil hostům vedení

Horní Podluží se nachází v herní krizi. A nezlepšilo se to ani proti Přestanovu. Domácí byli ve střelbě pilnější, ovšem v koncovce to nebylo to pravé ořechové. Bezbrankový stav rozhodl v 41. minutě Stupka. Ten se zbavil obránce a krásnou střelou nedal domácímu brankáři šanci.

Hosté udrželi vedení i bez dvou vyloučených

Ve druhém poločase bylo na hřišti pořádně rušno. Nejprve v 52. minutě, po chybě Drátovníka, uvolnil ve vápně Stupka Pecháčka a hosté vedli 2:0. Pak už ale pro Přestanov přicházely samé komplikace. V 72. minutě musel pod sprchy po druhé žluté kartě Hladík. A za tři minuty bylo sníženo. K trestnému kopu se postavil Bulejko a Staněk byl bezmocný. O dvě minuty později šli hosté dokonce do devíti, do kabin po dalším vyloučení zamířil Velek. Čechie se dostala do tlaku, ale hostující obrana, v čele s Dohnalem, vyrovnání nepřipustila. V 89. minutě přišla třetí červená v zápase. Dostal jí domácí Drátovník. Horní Podluží tak spadlo v tabulce do spodních pater a bude bojovat o záchranu. Přestanov naopak poskočil na šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Přes nezdar bych chtěl našim borcům poděkovat za bojovný výkon a předvedenou hru. A i když jsme se bodového zisku na domácí půdě opět nedočkali , věřím, že pokud zapracujeme na disciplíně a odstraníme individuální chyby v klíčových situacích, tak lepší výsledky na sebe nenechají dlouho čekat."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "S výsledkem, ale i s předvedenou hrou jsme velice spokojeni. Domácí jsme k ničemu nepustili a zodpovědným kolektivním výkonem si tři body zasloužili i když se konec utkání odehrál bez dvou vyloučených. Teď nás čekají, snad naposledy na umělé trávě v Ústí nad Labem, Dobkovice, které chceme jednoznačně porazit a zajistit si tak klidné místo v popředí tabulky. Velice dobrý výkon předvedl Dohnal, ale i celý tým bych chtěl pochválit a poděkovat mu."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - M. Drátovník [-] , L. Sobota [-] , J. Chaloupecký [-] , M. Bulejko [-] , V. Riedel [-] , L. Peleška [-] - A. Kalista [-] , F. Bužík [-] - M. Boštík [-] (56. L. Ledvinka [-] ) , D. Čech [-] -

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Pecháček [-] (90. M. Krušina [-] ) , P. Šmejkal [-] - M. Charvát [-] , M. Velek [-] , J. Dohnal [-] , J. Korbel [-] , J. Hladík [-] , J. Voráček [-] , V. Vyšata [-] (34. J. Stupka [-] ) , P. Strouhal [-]

ŽK: 10. V. Riedel , 57. M. Drátovník - 21. V. Vyšata , 27. J. Hladík , 50. M. Velek . ČK: 89. M. Drátovník - 72. J. Hladík , 77. M. Velek .
Hráči zápasu: J. Dohnal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.