Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby zdemolovaly nebohé Malšovice


Branky


3. P. Veselý (vl.) , 5. J. Kudža , 32. D. Macko , 37. L. Mráz , 62. V. Poláček , 71. D. Macko , 76. M. Pokorný , 90. D. Macko - 82. V. Zápotocký , 87. P. Veselý
0

Papírový favorit jasně kraloval, tým z Děčínska si odvezl debakl 8:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběchleby měl raketový nástup

Sotva se diváci v Soběchlebech dostavili na tamní hřiště, už padaly branky. Už ve 3. minutě centroval Poláček a míč si do sítě nešťastně srazil Petr Veselý. Neuběhly ani dvě minuty a bylo to 2:0. To využil zaváhání malšovické obrany Kudža a překonal hostujícího brankáře. Poté se hra přeci jen vyrovnala a spíše se bojovalo ve středu hřiště. Další dvě trefy přidaly Soběchleby v rozmezí pěti minut. A opět v ní měl prsty Poláček, který oslovil Macka. Ten začal své gólové představení. A když čtvrtý zásah přidal Lukáš Mráz bylo prakticky rozhodnuto. Hosté měli problémy s rozehrávkou a zbytečně ztráceli obrovský počet míčů.

Macko završil parádní hattrick

Ani ve druhém dějství neskončil domácí brankový apetit. Hra už byla více uvolněná, více šancí ale měly přeci jen Soběchleby. Na 5:0 zvyšoval v 62. minutě Poláček, který se po nahrávkách dočkal i gólu. Měl to snadné, jelikož proměnil pokutový kop. Šestou trefu si připsal dobře hrající Macko, sedmý zásah obstaral Havlík. Poslední domácí slovo měl opět Macko, který svou třetí brankou završil hattrick. Až za stavu 8:0 se ke slovu dostaly Malšovice. V 82. minutě se nejprve prosadil kapitán hostí Zápotocký, tři minuty před koncem pak skóre uzavřel Petr Veselý. Soběchleby tak dosáhly na druhé jarní vítězství a stáhly náskok vedoucího Chuderova na pět bodů. Naopak Malšovice jsou na jaře venku neškodné, když na cizí půdě nezískali v roce 2016 ani bod. Tým z Děčínska je stále dvanáctý a nadále se ho týká boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Myslím si, že naše vysoké vítězství bylo naprosto zasloužené. Zápas jsme si užili. Pevně věřím, že sebevědomí, které nám tento zápas dodal, využijeme i v dalších zápasech."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Po fotbalové stránce to byl ostudný výkon. Měli jsme hodně ztrát, vázla přihrávka, bylo to špatné. Po tragickém vstupu do utkání to pak bylo pro domácí velmi snadné."



Sestavy


TJ Soběchleby
P. Kiňo [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , J. Renč [-] , V. Poláček [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , D. Macko [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , D. Moravec [-]

FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - A. Jirásek [-] , J. Janda [-] , D. Nedělka [-] , V. Zápotocký [-] - T. Klínský [-] , D. Kutzler [-] , J. Kudrna [-] - P. Veselý [-] - O. Línek [-] , P. Kolinger [-]

ŽK: 73. V. Poláček .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TORÁČ Martin - EICHLER Martin, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.