3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec pádí rázně za záchranou


Branky


0

V důlěžitém utkání porazili svěřenci Petra Škvora nováčka z Tisé 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Babača a jeho parádní disciplína

Do utkání vstoupil lépe Chlumec, který si vytvořil tři zajímavé příležitosti. Jednou zachránilo Tisou břevno, dvakrát dobře zakročil brankář David. I nadále byli domácí lepším celkem. Hosté spoléhali na obranu a rychlé brejky. Ve 38. minutě dostala Tisá možnost trestného kopu. A na to má ve svém kádru Davida Babaču. Ten i tentokrát nezklamal a pěknou střelou překonal Kubce. Oba celky si pak do poločasu vytvořily po jedné šanci. Za hosty šel sám na Kubce Kudrman, gól do šatny ale nepřidal.

Domácí předvedli parádní obrat

Do druhé půle vstoupili chlumečtí náporem. Tisá se pak zlobila na rozhodčího, kdy podle nich nesmyslně neuznal branku Kudrmanna kvůli postavení mimo hru. Hosty hlavně naštvalo, že celá akce byla ukončena až po souboji s brankářem a doklepnutím míče do branky. Chlumec pak otočil zápas během dvou minut. V 63. minutě neuhlídala Tisá rohový kop. Po něm se k míči dostal Pavel Semenský a šťastně vyrovnal. Poté podklouzl jeden z obránců Tisé, do úniku se dostal Petr Weber a rázem domácí vedli 2:1. V tu chvíli se chlumečtí fotbalisté uklidnili. Měli více ze hry a i více šancí. Definitivní jistotu jim dal v 81. minutě Pavel Švanda, který se prosadil po dalším rohovém kopu. Chlumec tak podruhé v sezóně Tisou porazil, na podzim totiž na hřišti Spartaku vyhrál 4:3. V tabulce je Chlumec devátý (26 bodů), Tisá (24 bodů) spadla na desátou příčku. V dalším kole hostí Tisá Benešov n. Pl. a Chlumec jede do Horního Podluží.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Škoda začátku, kde měli kluci tři pěkné šance. Hosté hráli na brejky a pak se prosadili z trestného kopu. O přestávce jsem hráče nabádal k větší aktivitě, ale také větší trpělivosti. Po druhé brance se náš výkon zvedl a zbytek utkání jsme v pohodě dohráli."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Náš výkon nebyl takový, jaký bych si představoval. Mrzí mě šance Lukáše Kudrmanna, který šel ke konci první půle sám na brankáře. Dva góly jsme dostali po standardních situacích. Chlumec ale vyhrál zaslouženě, měl větší chuť."



Sestavy


TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Weber [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , J. Škoda [-] , M. Sak [-] (46. F. Chrudimský [-] ) , P. Mrvečka [-] (83. M. Šindelář [-] ) , M. Škultéty [-] , L. Šulc [-] (46. M. Drábek [-] ) , P. Švanda [-]

TJ Spartak Tisá
J. David [-] - V. Burian [-] , V. Kabátník [-] , D. Babača [-] - J. Maška [-] , R. Zíta [-] (64. L. Rehn [-] ) , R. Pešata [-] , J. Beneš [-] - L. Kudrman [-] , Z. Hanzl [-] (85. M. Marek [-] ) - V. Machek [-]

ŽK: 44. R. Zíta , 56. V. Kabátník , 63. L. Kudrman .
Hráči zápasu: P. Uhlíř , P. Semenský - D. Babača .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Eichler Martin - TRUTNOVSKÝ Jiří, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.