M. Karvai 38. (p.)
D. Sém 51.
M. Pokorný 73. (p.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Podluží se hodně zlobilo na rozhodčího


Branky


38. M. Karvai (p.) , 51. D. Sém , 73. M. Pokorný (p.) - 32. M. Boštík , 34. L. Sobota
0

Nováček z Unčína předvedl v poslední době další domácí obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie zaskočila opařeného soupeře

Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Ale fotbalisté Unčína toto pořekadlo poněkud nedodrželi. Před dvěma týdny prohrávali "doma" na krupské umělce s Chabařovicemi 0:2. A utkání otočili na 3:2. To samé je potkalo proti Hornímu Podluží. Ale začněme od začátku. Čechie, která se na jaře výsledkově trápí a namočila se do bojů o záchranu, začala v Krupce skvěle. Nejprve ale muselo přestát domácí tlak. Na Krajčovičovi si vylámal zuby Sršeň a to hned dvakrát. Po krásné akci se ke střele dostal Olexa, jeho ránu ale zastavila tyč. A pokud nedáš, tak dostaneš. Ve 32. minutě si Boštík vyměnil míč s Bulejkem a prostřelil Roučka. A za dvě minuty bylo domácím ještě více dusno. Tentokráte Filip Bužík oslovil Sobotu, který se na netradičním postu útočníka nemýlil. Ve 38. minutě přišla diskutabilní situace. Rozhodčí odpískal faul Kalisty na Davida Séma. Podle hostů přišel nedovolený zákrok ještě před vápnem. Sudí Matys ale odpískal penaltu, kterou Karvai nepohrdl.

Další penaltu už Podluží neustálo

Po změně stran Unčín velmi brzo srovnal. Po standardní sitauce hosté zapsali a David Sém dal na 2:2. Ten samý hráč mohl opět skórovat. Jeho střelu z dálky ale opět zastavila branková konstrukce. Na druhé straně se do velké šance dostával Boštík, ale míč nezpracoval a nic z toho nebylo. Rozhodující trefa tak padla opět z penalty. Tentokráte to bylo po souboji Pelešky s Kašíkem. Ačkoliv byl hlavní sudí poměrně daleko, ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil Pokorný, který byl na hřišti 10 minut. Prokázal však pevné nervy a dokonal domácí obrat z 0:2 na 3:2. Čechie tak na jaře ještě nevyhrála a počtvrté v řadě prohrála zápas o jednu branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, obránce TJ Sokol Unčín: "Měli jsme dobrý nástup. Jenže pak Podluží z ničeho upletlo bič a dalo nám dva góly. Podruhé za sebou jsme doma zvrátili skóre. Tahle výhra by nám snad měla dodat potřebný klid."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, hrající trenér Čechie Horní Podluží: "Vyhrávat 2:0 a pak dostat tři góly ze standardek není příjemný zážitek. Přemýšlet proč jsou rozhodčí kolikrát nejhoršími hráči na hřišti je o ničem. Ze šesti zápasů jsme prohráli čtyřikrát vždy o gól z toho třikrát rozhodla penalta. Třeba také budeme jednou kopat penaltu."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - M. Sém [-] , V. Srp [-] (72. F. Frolík [-] ) , D. Toncar [-] (80. B. Liner [-] ) , M. Olexa [-] , D. Sém [-] - A. Jakimov [-] (63. M. Pokorný [-] ) , M. Kašík [-] , J. Soukup [-] - O. Sršeň [-] (52. M. Hendrych [-] ) - M. Karvai [-] (87. J. Umon [-] )

TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - M. Bužík [-] (69. T. Kovač [-] ) , L. Sobota [-] , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] , L. Peleška [-] - F. Bužík [-] , A. Kalista [-] (50. L. Ledvinka [-] ) - M. Boštík [-] - L. Kolár [-] , V. Riedel [-] (84. M. Petružálek [-] )

ŽK: 65. J. Soukup , 87. M. Hendrych - 20. M. Bulejko , 76. J. Chaloupecký , 77. L. Sobota .
Hráči zápasu: D. Sém - L. Sobota .
Místo: UMT Krupka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matys Bohuslav - VLK Lukáš, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.