2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:15

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Burian zaskočil v brance a vychytal Benešov


Branky


0

Hosté od Ploučnice měli šancí na tři zápasy. Domů ale odjeli s porážkou 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápení se sestavou

Trenér Tisé Ivo Linhart musel před zápasem řešit několik absencí. Začalo to brankářem, mezi tři tyče musel obránce Burian. Na pozici předstopera se postavil Jan Povejšil starší (ročník 1957), do zálohy zase musel Martin Maška, který hrál fotbal naposledy na podzim 2015. Naopak hosté přijeli v silné sestavě a od začátku měli územní převahu. A rozhodně měli domácím co vracet, na podzim totiž doma prohráli s Tisou 1:2 po penaltách. Svěřenci Jana Polanského si vytvořili spoustu šancí. Ale Burian chytal znamenitě, když zneškodnil několik jasných gólových situací. Koncovka Benešova byla prostě zoufalá. Tisá hrála na brejky a měla dvě zajímavé šance. Nejprve Hanzl trefil břevno, pak Kudrman z 10 metrů přestřelil prázdnou branku.

Kudrman v závěru opařil soupeře

Po změně stran se hrálo podle stejných fotbalových not. Benešov tlačil a měl šance, Tisá se ale úspěšně bránila. Do hry musel i trenér Ivo Linhart, který tři minuty před koncem musel vystřídat vysíleného Martina Mašku. V závěru nakonec padly dvě branky. Ale k údivu všech do benešovské sítě. V 82. minutě vyslal Hanzl do úniku Kudrmana. Proti němu vyběhl Minařík a domácí ofenzivní hráč ho umě přeloboval. A za sedm minut to byla podobná akce. Tentokráte se Kudrman dostal k míči po dlouhém odkopu z obrany a opět přehodil Minaříka. Nakonec tedy vyhrál 2:0 šťastnější tým. Ten lepší doplatil na mizernou koncovku a vracel se domů bez bodů. Nováček z Tisé (27 bodů) tak poskočil na osmé místo. Benešov má stejně bodů, ale vinou horšího skóre je desátý. V 21. kole jede Tisá na půdu prvního Chuderova. Benešov hraje na domácím hřišti, v důležitém utkání hostí Horní Podluží.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Opět jsme měli hodně splácanou sestavu. Ale zase to skončilo dobře. Hodně nás podržel Burian v brance, bylo až neskutečné co chytil. Sportovně ale musím uznat, že Benešov byl herně lepší, měl převahu a zahodil několik vyložených šancí."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "To, co hráči dokázali zahodit, snad ani nebylo normální. V Tisé jsme měli vyhrát 5:0 a nakonec prohrajeme. V koncovce nám chybí důraz a taková správná rutina. Místo jednoduchosti tam pořád něco vymýšlíme. S postupem času se pak už snad hráči bojí zakončovat."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Burian [-] - V. Kabátník [-] - M. Marek [-] , J. Maška [-] , R. Zíta [-] (78. L. Rehn [-] ) , R. Pešata [-] - L. Kudrman [-] , Z. Hanzl [-] - M. Maška [-] (87. I. Linhart [-] ) , J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (70. M. Hora [-] ) , F. Kropáč [-] (84. R. Kolář [-] ) , J. Jäger [-] , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , A. Pop [-] , P. Ondrejkovič [-] , K. Pařízek [-] , J. Staněk [-]

Hráči zápasu: V. Burian , L. Kudrman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - TRÉGR Václav, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.