1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezouška chytil střeleckou, Union vyhrál derby


Branky


0

Fotbalisté Malšovic vyšly na jaře opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Bezi" skóroval podruhé v řadě

Do derby utkání nastoupil děčínský Union prakticky kompletní a z touhou navázat na minulou výhru 4:0 nad Soběchleby. To Malšovice, které tvrdě bojují o záchranu, zase chtěly na jaře poprvé bodovat na půdě soupeřů. Venku totiž hrály v roce 2016 celkem třikrát (Chuderov, Malšovice, Soběchleby) a vždy z toho byla při celkovém skóre 3:13 porážka. Nutno dodat, že na podzim Union vyhrál vzájemné utkání 2:0, Malšovice tam měly týmu z Bynova co vracet. A mohly jít do vedení, kdy Hvozdovič hlavičkoval těsně vedle šibenice. V 25. minutě se ke střele dostal Očipka, mladý Kolinger byl připraven. Následnou dorážku napálil Sejkora pouze do tyče. Celkově se hrál vyrovnaný a velmi důrazný fotbal. Pět minut před koncem přišla jediná gólová akce celého zápasu. A zrodila se po pěkné akci Unionu. . Na jejím počátku byla obrovská bojovnost, která zdobí Humlíčka. Jím získaný balón převzal ještě na naší polovině Kalaš, který posouval na Bezoušku. Bezouška výborně přihrál na Očipku, který se už řítil ve vápně na branku. Místo zakončení dal míč překvapivě pod sebe zpět Bezouškovi, který navázal na svůj gólový úspěch z minulého utkání a opět placírkou zakončil ukázkově do šibenice. V závěru poločasu Děčín přežil další velkou šanci Malšovic, kterou musel skluzem řešit právě Bezouška.

Domácí těsný náskok udrželi

Po změně stran se na velké šance muselo dlouho čekat. Malšovice hrozily hlavně ze standardních situacích, Union se připomněl až v 68. minutě, Mrváň však pálil vysoko nad branku. Za dve minuty byl faulován Očipka a Union kopal penaltu. Míč si postavil Bedrníček, netradičně zvolil střelu na druhou stranu, než je jeho zvykem a kulatý nesmysl se do branky nevešel. I přes tuto "komplikaci" Union vedení udržel a vyhrál podruhé v řadě. Malšovice tak nebodovaly ani ve čtvrtém jarním utkání na cizé půdě. A co to pro oba celky znamená tabulce? Děčín se prokousal už na čtvrté místo, jen s tříbodovou ztrátou na druhý Heřmanov. A právě v Heřmanově hraje Union další zápas. Malšovice zůstávají dvanácté, navíc se na ně bodově dotahují Chabařovice i Dobkovice. V dalším kole doma hostí nováčka z Unčína.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Nehráli jsme tentokrát tak pohledný fotbal, jako minulé kolo. Ale o to víc si vítězství, které musel celý tým poctivě vybojovat, vážíme. Nula vzadu je vizitkou poctivé obranné práce celého týmu."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Podle mě to bylo fotbalově remízové utkání. Jenže zase rozhodlo proměňování šancí. My se v útoku neskutečně trápíme, co nedáme je prostě děs a hrůza. I díky tomu jsme tam, kde jsme."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] , Z. Brázdil [-] , T. Humlíček [-] - R. Kalaš [-] , B. Bezouška [-] (90. P. Vyskočil [-] ) , J. Sejkora [-] , L. Eichelmann [-] (81. D. Fojt [-] ) - V. Galaš [-] (66. J. Mrváň [-] ) , F. Sobotka [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , P. Očipka [-] -

FK Malšovice
P. Kolinger [-] - V. Zápotocký [-] , J. Janda [-] , D. Nedělka [-] - A. Dědič [-] , T. Klínský [-] , D. Kutzler [-] - P. Veselý [-] - P. Hora [-] , J. Kutzler [-] (72. A. Jirásek [-] ) , P. Hvozdovič [-]

ŽK: 53. V. Galaš , 70. P. Očipka - 16. P. Veselý , 78. T. Klínský , 82. A. Jirásek .
Hráči zápasu: J. Sejkora , P. Očipka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - ŽIVNŮSTKA Filip, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.