Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Dobkovice musí litovat, mohly v Chlumci vyhrát


Branky


0

Domácí celek se v posledních dvou zápasech zasekl. Tentokráte vydřel cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu kralovaly obrany

Poslední Dobkovice přijely do Chlumce s cílem bodovat. Mohl je hřát také fakt, že v posledním utkání doma přehrály Unčín 5:2 a vykřesaly naději na záchranu. A navíc měly Chlumci co vracet, když na podzim doma s tímto soupeřem prohrály na penalty. Svěřenci Pavla Škvora chytili na jaře dobrou formu. Ta dostal trhlinu minulé kolo, když Chlumec zbytečně prohrál v Horním Podluží. První poločas mnoho zajímavých momentů nenabídl. Na hřišti kralovaly obrany, oba celky příliš nechybovaly. Logicky tak nepřicházely šance. Stav 0:0 byl na konci poločasu prakticky spravedlivý.

Neuznaný gól a penalta

Chlumecký kouč Petr Škvor byl spokojený pouze s první čtvrt hodinou ve druhém poločase. Ale vyloženou šanci si domácí nevytvořili. Na druhé straně Dobkovice udeřily z přímého kopu. Hlavní sudí neměl problém, ale pomezní branku neuznal. Situace se opakovala, hosté už trestný kop nezahráli tak dobře. V 65. minutě přišla pro nováčka soutěže další rána. Chlumec dostal výhodu penalty, kterou v branku přetavil Chrudimský. Vedení si domácí užívali pouhých sedm minut. To vyrovnal Lohnický a Dobkovice vycítily šanci na obrat v zápase. V závěru si vytvořily dvě obrovské šance, ale gól z toho nebyl. Za stavu 1:1 se tak šlo do penaltového rozstřelu.

Dobkovicím penalty prostě nejdou

V pokutových kopech měli více štěstí chlumečtí fotbalisté, kteří zvítězili 4:3 a získali bonusový bod. Domácí jsou tak v tabulce desátí, aktuálně mají na kontě 28 bodů. Dobkovice zůstávají poslední a mají 21 bodů. A kde se oba celky představí v dalším kole? Chlumec čeká zajímavé derby v nedalekém Přestanově a Dobkovice v rámci derby okresu Děčín, hostí Benešov nad Ploučnicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Sehráli jsme jedno z nejméně provedených domácích utkání. Nedařila se nám kombinace, zbytečně jsme se přizpůsobili hostujícímu týmu a pouze jsme nakopavali dlouhé míče. Celkově byl první poločas v podstatě bez šancí, výjimkou byly trestné kopy. Jen prvních 15 minut druhého poločasu bylo podle mých představ, ale žádnou brankovou příležitost jsme si nevytvořili. Před utkáním jsem chtěl tři body, nakonec jsme rádi za dva."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Normálně bychom bod z venkovního utkání brali. Ale v naší situaci to chtělo všechny tři. A nebylo k ním daleko, škoda závěru, kdy jsme měli dvě obrovské šance. A penalty? Ty nám prostě nejdou."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šifalda Dominik - MENŠÍK Jaroslav, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.