Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union zklamal, Chabařovice ukázaly bojovného ducha


Branky


0

V souboji nováčků překvapivě slavil celek Aleše Miltnera.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle? Nejlepší na jaře, znělo z Chabařovic

Tým z Bynova chtěl natáhnout sérii vítězství, nemohl však počítat s vyloučeným brankářem Jeřábkem. A jelikož se na zápas (po expresní domluvě) nedostavil druhý golman Zvolský, musel mezi tři tyče Bezouška. A patřil paradoxně k nejlepším hráčům na hřišti. Chabařovice naposledy zaskočily Soběchleby a rozhodně ještě nevzdávají boj o záchranu. Podzimní duel vyšel daleko lépe Unionu, který vyhrál v Chabařovicích 3:0. I když hosté začali lépe, jako první skórovali domácí. Očipka si zpracoval ve středu hřiště skákavý míč pro Brázdila, který z první vysunul Galaše. Ten si v samostatném úniku věděl rady a špičkou píchl míč kolem Pešky do sítě- 1:0. Jenže v 9. minutě neuhlídal Bedrníček Krsňáka a bylo to 1:1. Pak Union zachránilo břevno, ve 12. minutě ale Chabařovice inkasovaly. Fojt nacentroval od rohového praporku do ohně, kde šel se stoperem Králem důrazně do souboje Eichelmann a v tísni ho donutil hlavičkovat do vlastní branky - 2:1. Před poločasem se hostům podařilo vyrovnat. A tentokrát neměl čisté svědomí Vyskočil, kterého lehce obešel Čisár a míč zapadl k tyči - 2:2.





Levinský se stal poctivým žolíkem

Začátek druhého poločasu probíhal v režii hostů z Chabařovic, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale Bezouška v brance čaroval. Děčínská obrana nestíhala rychlé náběhy hostujících hráčů po vlastních ztrátách ve středu pole. V 65. minutě si na brankové čáře pohrál hostující hráč nejprve s Bedrníčkem a následně s Kalašem a předložil Levinskému, který dával do prázdné branky - 2:3. Za další dvě minutky po děčínské výhodě vysunul Brázdil Očipku a ten mířil přesně k tyči - 3:3. A bláznivý zápas pokračoval v divokém průběhu. Hosty vyrovnání otřáslo, vypadli ze hry a na řadě byl Union. Dvacet minut před koncem byl faulován Sobotka. Míč si postavil Bedrníček a prudkou ranou pod břevno překonal Pešku, který však neměl úplně čisté svědomí. Vedení však domácí hráči udrželi pouze pět minut. Na pravé straně nezachytil Eichelmann náběh Levinského a bylo to 4:4. V předposlední minutě utkání se hosté dočkali vítězného gólu, když nejprve mířili do tyče, ale odražený míč se dostal k dalšímu nepokrytému hráči. Tím byl Kytka, který zakončoval zcela sám do odkryté branky - 4:5.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



 



 




Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Hosté, bojující o záchranu v soutěži, byli nejen hladovější po vítězství, ale i fotbalovější a vítězství si zasloužili. Nám se v tomto utkání hlavně v obranné činnosti zoufale nedařilo. Přitom jsme se do tohoto zápasu spolu s Trmicemi chlubili nejlepší obranou v soutěži. Ztratili jsme tak vybojované body z Heřmanova a spadli zase na zem. V neděli v Tisé se musíme vrátit k poctivé hře ze zabezpečené obrany a zapomenout na hurá fotbal, který jsme předvedli teď doma. Diváci byli možná s devíti brankami spokojení, ale my jsme na lavičce trpěli."

FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér FK Slovan Chabařovice: "Jsem spokojený, kluci bojovali. Jakoby si uvědomili o co vlastně hrají. První poločas byl z naší strany výborný, bylo to asi nejlepších 45 minut v jarní části. Asi jsme domácí překvapili a dobře kombinovali. Výpadek přišel po vyrovnání na 3:3, závěr ale byl opět v naší režii. Podle mě to bylo zasloužené vítězství."



Sestavy


TJ Union Děčín
B. Bezouška [-] - D. Fojt [-] (61. F. Sobotka [-] ) , V. Bedrníček [-] , J. Němec [-] , P. Vyskočil [-] , T. Humlíček [-] - L. Eichelmann [-] (76. J. Mrváň [-] ) , R. Kalaš [-] , Z. Brázdil [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - L. Eichler [-] , J. Hloušek [-] , J. Čisár [-] , O. Jaslo [-] , M. Kytka [-] , J. Vobecký [-] , V. Kršňák [-] (60. M. Levinský [-] ) , P. Doubek [-] , K. Král [-] , M. Korunka [-] (90. T. Doubek [-] )

ŽK: 32. Z. Brázdil , 66. T. Humlíček - 35. M. Kytka , 68. K. Král , 88. J. Čisár .
Hráči zápasu: B. Bezouška - M. Korunka , M. Levinský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Matas Martin - KARRMANN Milan, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.