Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řádění Soběchleb krutě odnesla Tisá


Branky


11. J. Pilař , 24. J. Pilař , 41. V. Havlík (p.) , 47. J. Kudža , 54. V. Poláček , 70. J. Kudža , 80. V. Mokriš , 84. J. Kudža , 88. L. Mráz
0

Soběchleby se na jaře tak trochu trápí. Tentokráte si ale otevřely střelnici, když vyhrály 9:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá v první půli ještě dokázala hrozit

Fotbalisté Soběchleb přivítali nováčka z Tisé. Ten se po dobrých výkonec zasekl a naposledy doma prohrá 0:3 s Trmicemi. Jak už bylo několikrát zmíněno, tak podzimního mistra postihlo na jaře několik herních výpadků a Soběchleby spadly na třetí místo. Na podzim padalo hodně branek, Soběchleby tehdy vyhrály na hřišti Spartaku 5:3. Vše začalo dvěma šancemi, ve které se zjevil Kudža. Nejlepší střelec ale selhal. Prozatím. Poprvé se tak skóre změnilo v 11. minutě. Po individuální akci se před Zavadilem objevil Pilař a domácí vedli. A druhou trefu opět obstaral dobře hrající Pilař. Ten tentokráte těžil ze skvělého úniku Moravce, rychlý brejk tak skončil opět v tiské síti. Na 3:0 zvyšoval Havlík. Ten sice penaltu nezahrál zrovna dobře, ale měl štěstí, míč skončil za zavadilem. Tisá měla několik šancí, hlavně ze standardních situací. Ale do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Soběchleby málem natočili desítku

Po změně stran už na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Dvě minuty po nástupu z kabin předvedl další parádní únik Moravec a do černého se konečně trefil Kudža. V 54. minutě se obránce Klinger dostal až před brankáře, skvělým pasem našel Poláčka, který už měl lehkou práci - 5:0. Další trefy si Soběchleby nechaly na poslední dvacetiminutovku. Nejprve se individuálně opět prosadil Kudža, Zavadil byl bez šance - 6:0. Pak zahrával Mráz rohový kop, nejvýše vyskočil Mokriš a Tisá už prohrávala 7:0. Osmý zásah byl ukázkový. Soběchleby trpělivou hrou vylákaly obranu Tisé ze svého bloku. Následovala průniková přihrávka od Mráze, kterou si našel Klinger a střelou pod břevno dal na 8:0. Poslední trefu obstaral kapitán Mráz. Ten z přímého kopu trefil horní roh branky - 9:0! Tato výhra vrátila Soběchleby na třetí místo v tabulce, Tisá je naopak jedenáctá. A co další kolo? Soběchleby cestují do Horního Podluží, Tisá doma přivítá Union Děčín.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Byli jsme od začátku jasně lepším celkem. Soupeř navíc postupně odpadal i fyzicky, což se vlastně projevilo na skóre. Po tak trochu nepovedených zápasech jsme si hodně spravili chuť."




Sestavy


TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , V. Poláček [-] (69. P. Svoboda [-] ) , J. Pilař [-] , L. Mráz [-] , D. Moravec [-] (74. P. Potměšil [-] ) , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , M. Khaur [-]

TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - V. Burian [-] , D. Zub [-] (65. L. Rehn [-] ) , M. Povejšil [-] - D. Babača [-] , J. Maška [-] , R. Pešata [-] , R. Zíta [-] , V. Kabátník [-] - J. Beneš [-] (46. M. Maška [-] ) , L. Kudrman [-] -

ŽK: 70. R. Pešata , 71. J. Maška .
Hráči zápasu: A. Klinger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - ŽIVNŮSTKA Filip, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.