Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec udělal obrovský krok k záchraně


Branky


0

Chlumečtí fotbalisté přetlačili unčínského nováčka a jsou blízko setrvání v soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla hned čtyři góly

Do Chlumce, který opět na domácím hřišti, přijel Unčín, který se po Malšovicích vydal na další výlet. Oba celky v tabulce před vzájemným utkáním dělily čtyři body, hledat favorita bylo docela velkým oříškem. Na podzim padlo, stejně jako v tomto duelu, pět branek. Tehdy ale zvítězil Unčín 3:2. Hosté předvedli na své poměry dobrý nástup. Po přímém kopu se k balonu dostal Jakimov dříve než brankář Kubec a Unčín brzy vedl. Jenže Chlumec vypadal v horkém počasí daleko lépe a Mikšovský se v brance musel hodně ohánět. Ve 27. minutě už ale inkasoval. Bylo to po standardní situaci, když míč dorazil do sítě pohotový Pavel Semenský. Pak přišla jediná slabá chvilka Mikšovského. Ten rozehrál tak špatně, že nahrál Machovi, který mu míč rychle vrátil do sítě - 2:1. Zajímavý poločas však neměl vítěze. Hned vzápětí přišel trestný kop hostů a Novotného pěkná střela skončila v síti - 2:2.

Hrdinou se stal Růžička

Po příchodu na trávník mohl vrátit vedení na stranu Unčína Novotný. Ten rychle rozerhrál na Karvaie, který centrem přehodil Kubce. Naštěstí pro Chlumec jejich brankář míč tečoval a Novotnému tak v rozhodující chvíli chyběl krok. O rozuzlení se postaril Růžička, který v posledním kole nastřílel Přestanovu hattrick. Ten se prosadil po rychlé akci a zařídil tak vítěznou trefu celého utkání. Šance pak byly na obou stranách, ale gól už nepadl. Chlumec tak v tabulce drží osmé místo, 34 bodů by mělo stačit k záchraně. Unčín, který má o bod více, je na sedmém místě. V dalším kole Unčín přivítá v Krupce Benešov, Chlumec jede na půdu předposledních Malšovic.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Moc se nám nedařilo bránit trestné kopy Unčína. Ze tří padly dvě branky, z toho poslední byl pořádný závar. Máme hodně důležité body, spokojenost je samozřejmě na místě."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník/obránce TJ Sokol Unčín: "Zápasu by více slušela remíza, ale na kdyby se nehraje. Tabulka se opět vyrovnala. Zatím se nemusíme zbytečně nervovat a snad za týden vrátíme Benešovu podzimní porážku."



Sestavy


TJ Chlumec
M. Kubec [-] - M. Růžička [-] , P. Weber [-] , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , J. Škoda [-] , M. Sak [-] (55. P. Uhlíř [-] ) , L. Vacovský [-] (67. L. Šulc [-] ) , M. Škultéty [-] , M. Semenský [-]

TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - V. Srp [-] , D. Toncar [-] (52. M. Kašík [-] ) , D. Sém [-] , M. Sém [-] , J. Soukup [-] - M. Hendrych [-] (70. F. Frolík [-] ) , A. Jakimov [-] (82. B. Liner [-] ) - M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] - M. Karvai [-]

ŽK: 17. M. Sak , 42. M. Semenský - 38. M. Karvai .
Hráči zápasu: M. Škultéty , M. Semenský - M. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LESŇÁK Ondrej - ROHÁČ Zdeněk, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.