Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec se musel strachovat, Malšovice už jsou smířené


Branky


0

Tým z Děčínska je poslední a doma nestačil na Chlumec. Naopak hosté mohou slavit záchranu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v režii Chlumce

Fotbalisté Malšovic už tak nějak počítají, že si v příští sezóně zahrají okresní přebor. Tým se domácím rozpadá, nastoupit tak musel náš informátor Radovan Urban. To hosté přijeli s jasným cílem. Tři body by Chlumci na 99,9% přivály záchranu. Prvních 45 minut patřilo jasně hostům, kteří si do poločasu vytvořili velmi slibný náskok. Do vedení je dostal střelec posledních duelů Michal Růžička. Druhý gól přidal ve 23. minutě Pavel Uhlíř, čtyři minuty před poločasem pak udeřil Pavel Semenský. Malšovice si prakticky vyloženou šanci nevytvořily, i proto se šlo do kabin za stavu 0:3.

Domácí šturmovali hodně pozdě

Po změně stran sel domácí, díky chlumecké benevolenci, dostali zpátky do zápasu. V 66. minutě snížil Línek a za 11 minut dostal Malšovice na dostřel Nedělka. Nakonec však hosty nemuselo mrzet, že po změně stran dvakrát trefili tyč a třikrát šli do nadějného přečíslení. Malšovice jsou tak v tabulce poslední s tříbodovou ztrátou na předposlední Dobkovice. Chlumec poskočil na sedmé místo. A co přinese další kolo? Malšovice hrají v Chabařovicích, Chlumec se představí v Benešově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Chlumec byl hlavně v prvním poločase fotbalovější a vyhrál zaslouženě. Nám se docela povedl závěr utkání, ale na remízu se to nedotáhlo. V tuto chvíli je nám jedno, jestli sestoupíme, klidně budeme hrát okres. Jen je vidět, jak se v posledních kolech nehraje fotbal na hřišti, ale někde za rohem..."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Celých 70 minut jsme měli utkání jasně pod kontrolou. A nakonec musíme být rádi za tři body. Ve druhé půli bylo naší velkou chybou, že se míč vodil a hráči navíc dostali nakopáno. Naštěstí si Malšovice v závěru žádnou další šanci nevytvořily a my máme tři body."



Sestavy


FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] , D. Nedělka [-] - D. Kutzler [-] , T. Klínský [-] - P. Veselý [-] - O. Radosta [-] , O. Línek [-] , J. Kutzler [-] (85. R. Urban [-] ) , P. Hora [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - J. Kapoun [-] , M. Růžička [-] (54. L. Šulc [-] ) , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , M. Sak [-] (54. F. Chrudimský [-] ) , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 12. P. Veselý , 15. T. Klínský - 40. L. Mach , 49. M. Růžička , 79. M. Semenský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Husar Vladislav - EICHLER Martin, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.