Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:45

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov opět prohrál, tři body zůstaly v Přestanově


0

Domácí měli velmi dobrý první poločas. V tom druhém ale měli co dělat, aby vedení udrželi.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestanov začal lépe

Zápas Přestanova s Chuderovem se mohl předem těžko odhadnout. Domácí mají za sebou dva debakly (Chlumec 0:5, Benešov 0:4) a potřebovali si napravit reputaci. Lídr tabulky závěr soutěže moc nezvládá, z posledních pěti zápasů vyhrál jen dva. To vše při divokém skóre 16:23...Na podzim padlo ve vzájemném duelu obou soupeřů šest branek, Chuderov tehdy doma vyhrál 4:2. A hosté mohli jít do vedení už v 1. minutě. Zkušený Krnáč mohl lobem přehodit Staňka, ten však jeho pokus vyškrábl na rohový kop. Ve 12. minutě udeřilo a druhé straně. Tentokráte kopal rohový kop Přestanov. Odražený míč se dostal k Hladíkovi, který ho z hranice šestnácky uklidil do sítě. Jenže za dvě minuty bylo vyrovnáno. Na centr z pravé strany si naskočil Špaček a hlavou dal na 1:1. Jenže zbytek poločasu patřil domácím. V 26. minutě se do sóla dostal Šmejkal, vše zakončil křižnou střelou k tyči. A pak se dostal ke střele Velek a jeho projektil ze 30 metrů skončil v síti. To běžela 37. minuta.

Rozhodli v oslabení

Do druhého dějství vstoupil lépe Chuderov. A velmi brzy přišel kontaktní gól. V 51. minutě dostal Špaček přihrávku z brankové čáry na malé vápno a prostřelil Vaňka. A za dalších šest minut přišla pěkná kombinace akce hostů a Gabriel dokonce vyrovnal na 3:3. Chuderov vyrovnání nakoplo a dostal se do tlaku, domácí navíc přišli o vyloučeného Velka, který musel v 72. minutě předčasně pod sprchy. V této fázi utkání domácí výrazně podržel brankář Staněk. A když už byl překonán, zastoupil ho na brankové čáře Strouhal. Sedm minut před koncem padlo rozhodnutí. A paradoxně udeřil Přestanov. Strouhal vysunul do brejku Šmejkala, ten našel volného Gasiorovszkého a ten vystřelil vítěznou branku. Závěrečný nápor Chuderova už Přestanov ustál. Přestanov tak poskočil na páté místo a má 39 bodů. Chuderov zůstává první a na druhý Heřmanov má dvě kola před koncem pětibodový náskok. V dalším kole hostí Chuderov Unčín, Přestanov se představí v Trmicích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: " Byl to zápas dvou poločasů, kdynám první vyšel na výbornou. Ale ve druhém nás chvílemi soupeř drtil a jen díky Staňkovi jsme neinkasovali. Po dvou prohrách jsme výhru potřebovali a věřím, že příští týden v Trmicích navážeme na vítěznou vlnu."




Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] - P. Strouhal [-] , J. Stupka [-] (70. O. Gasiorovszki [-] ) , A. Pospíšil [-] (54. M. Pecháček [-] ) , M. Velek [-] , J. Dohnal [-] , M. Charvát [-] , J. Hladík [-] (90. J. Pavlík [-] ) , J. Voráček [-] , M. Krušina [-]

FK Chuderov
P. Kubálek [-] - D. Žárský [-] , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , P. Fousek [-] - R. Kratochvíl [-] , M. Protschke [-] , M. Gabriel [-] , Z. Zvonek [-] - R. Špaček [-] , T. Krnáč [-]

ŽK: 42. M. Gabriel , 43. R. Moučka . ČK: 76. M. Velek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ZAVADIL Jakub, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.