Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

--

Zázemí

8.0

Pozor! Dobkovice jsou zpátky ve hře o záchranu


Branky


0

Nováček soutěže doma porazil Trmice 3:1, Dobkovice dokonale vymazaly soupeřova kanonýra.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Greé byl hlídán, jako oko v hlavě

Domácí Dobkovice už nemají co ztratit a každý zápas je pro ně boj o všechno. Trmice jsou v horní polovině tabulky, ale naposledy padly s Horním Podlužím a navíc dorazily na Děčínsko v nekompletní sestavě. Svěřence Zdeňka Štola už asi fotbalová veřejnost odepisovala, jenže v posledních čtyřech utkání vybojoval nováček sedm bodů a utekl z posledního místa. Na podzim ale slavily Trmice, které doma porazily Dobkovice 3:1. Trenér Štol moc dobře věděl, že největší trmické nebezpečí představuje střelec Dalibor Greé. Nasadil na něj obránce Dyrynka, který ho po celý zápas ukázkově střežil. Domácím navíc pomohla první trefa, která přišla už v 11. minutě. Po pěkné akci se uvolnil Lohnický, poslal centr do vápna, kde si míč našel Michal Štol a hlavou ho uklidil do sítě. Více branek v první půli nepadlo, takže do kabin se šlo lépe Dobkovicím.

Domácí rozhodli v rozmezí pěti minut

Vstup do druhého poločasu patřil domácím. V 52. minutě se míč po skrumáži dostal k Příhonskému, který ho tvrdou ranou uklidil do sítě. Dobkovice se uklidnily a za pět minut přišla další trefa. Po straně utekl Radek Štol, jeho centr si ve vápně našel Radima Vacka a druholigový hokejista Děčína pohotově překonal Ajma. Tato situace zápas rozhodla a domácí si v klidu hlídali tříbrankový náskok. Čestný úspěch hostů přinesla 76. minuta, když Hrudka využil nedorozumění domácí brankáře se stoperským duem a upravil na konečných 3:1. A co tento výsledek znamená pro vývoj v tabulce? Dobkovice jsou na 27 bodech a patří jim třináctá pozice. Trmice spadly na šestou příčku a mají 38 bodů. V dalším kole hrají Dobkovice v Soběchlebech, Trmice doma přivítají Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Věděli jsme, že největší nebezpečí Trmic představuje útočník Greé. Ten asi ale díky výbornému výkonu Dyrynka vůbec nekopl. Tentokráte musím pochválit obranu, která napravila blamáž v Chuderově."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - TROJAN Michal, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.