Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union opět neměl brankáře a prohrál v Tisé


Branky


0

Ale i domácí museli mezi tři tyče poslat hráče z pole. Přesto zvítězili 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá dávala lekci z produktivity

Ke skalám dorazil tým, který má problémy s brankáři. Jeřábek, který je jedničkou, stále pyká za vyloučení v Heřmanově. Zvolský opět nedorazil na zápas a tak musel do branky Brázdil. Ale i Tisé chyběl "čistokrevný" gólman, mezi tři tyče putoval obránce Kabátník. Tuhle situaci už si na jaře vyzkoušel a skvělým výkonem vymazal benešovské střelce. Ještě si připomeneme podzimní duel obou soupeřů, tehdy po remíze 3:3 vyhrál na penalty děčínský Union. Začátek utkání se odehrával za mírné převahy Unionu. Ale první branku dala Tisá. Po náběhu za kraj děčínské obrany se prosadil Pešata. Za pět minut se Děčínu povedlo srovnat, když Očipka našel ve vápně přesnou přihrávkou Sejkoru, který mířil prudkou ranou přesně 1:1. Jenže vyrovnání si hosté moc neužili, prakticky po rozehrávce chyboval Sejkora a Bedrníčkem a Jiří Maška vyzrál na Brázdila. Zřejmě klíčová situace utkání nastala tři minuty před koncem poločasu, kdy domácí vhazovali aut z boku pokutového území. Následně přišlo zaváhání Bedrníčka a Rehn se štěstím prostřelil obranu i Brázdila.

 

Tisá udrželo vedení i v oslabení

Po změně stran vyběhli hostující fotbalisté na trávník s jediným cílem - minimálně vyrovnat. Nahrála jim 56. minuta, kdy musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy Marek Povejšil. A za pět minut přispěchal Union s kontaktním zásahem. Sobotka vysunul v pokutovém území skvěle Sejkoru, který ještě lépe přes celou branku naservíroval Eichelmannovi, před kterým už zývala polovina branky a mohl tak "pohodlně" zasunout na 3:2. Domácí hrozili z rychlých protiútoků a varovali Děčín v 77. minutě, když jeden z nich zakončili střelou do tyče. Za dalších pět minut ale hosté opět propadli a Pešata pečetila na konečných 4:2.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Naši hráči byli fotbalovější, ale u domácích byl znát větší hlad po vítězství a za bojovnost a produktivitu si ho zasloužili. U našeho mužstva je znát uspokojení z postavení v tabulce a pocit, že už o nic moc nejde. Také naše problémy s absencí gólmanů to Tisé hodně zjednodušili. Brázdil neudělal žádnou chybu, ale citelně nám scházel svým důrazem ve středu pole."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Burian [-] - M. Povejšil [-] , D. Zub [-] - R. Zíta [-] , J. Maška [-] , V. Kabátník [-] , D. Babača [-] , R. Pešata [-] - M. Marek [-] - Z. Hanzl [-] , L. Rehn [-]

TJ Union Děčín
Z. Brázdil [-] - J. Němec [-] , D. Fojt [-] , V. Bedrníček [-] , T. Humlíček [-] - J. Sejkora [-] , V. Galaš [-] , L. Eichelmann [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , R. Kalaš [-] , F. Sobotka [-] (83. J. Mrváň [-] ) - P. Očipka [-] -

ŽK: 44. R. Zíta , 49. M. Povejšil , 63. R. Pešata - 55. V. Bedrníček , 72. F. Sobotka , 75. J. Sejkora . ČK: 56. M. Povejšil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefčík Josef - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.