M. Kytka 16. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chabařovice udolaly Malšovice, které ostudu neudělaly


Branky


16. M. Kytka (p.)
0

Hosté byli lepším celkem a předvedli dobrý výkon. Tři body ale zůstaly v Chabařovicích. Malšovice se hodně zlobily na nepřesného rozhodčího Topinku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po penaltě přišla změna

O důležité body bojovaly Chabařovice proti posledním Malšovicím. Zatímco domácí, kteří bodovali v posledních čtyřech zápasech, ještě stále bojují o záchranu, hosté už nemohou útect z posledního místa. Na podzim vzájemný duel rozhodla jediná trefa, kterou tehdy obstaral ve 39. minutě malšovický Klínský. Úvod utkání se lépe vydařil domácím. Chabařovice byly mírně lepší a šly do vedení. Obraně hostů utekl rychlonohý Čisár, dle sudího byl ve vápně faulován a následnou penaltu proměnil Kytka. Jenže pak domácí vypadli z role a Malšovice byly do konce utkání lepším celkem. Ne, že by si vytvářely hromadu velkých šancích, ale byly lepší na míči. Zatímco domácí upustili od své hry a začali míče nakopávat. Nic zásadního se do konce poločasu nestalo, do kabin tak šel spokojenější domácí Slovan.

Po skončení zápasu přišly dvě červené

Ani po změně stran se domácí nedostali z útlumu a Malšovice, které rozhodně nepůsobily odevzdaným dojmem, kousaly. Dostávaly se do šancí, ale bohužel pro ně se jim v koncovce prostě nedařilo. Chabařovice s vypětím všech sil nakonec tři body udržely. Po konci utkání pak byli za vzájemnou potyčku vyloučeni jak domácí Kytka, tak hostující David Kutzler. Chabařovice tak bodovaly v pátém utkání v řadě a mají 33 bodů, stejně jako Tisá. A právě jejich vzájemný souboj, který bude šlágrem posledního kola, rozhodne o tom, kdo skončí třetí od konce a bude se strachovat o to, že sestoupí. Poslední Malšovice sehrály jeden z nejlepších jarních zápasů, zůstávají ovšem na 24 bodech. Sezónu pak Malšovice zakončí domácím utkáním proti Benešovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Bylo to hodně těžké utkání. Klukům jsem zdůraznil, že hosty nesmí podcenit. Bohužel po proměněné penaltě naše hra nebyla dobrá a Malšovice pak byly do konce utkání lepší. Odehrály tady dobrý zápas, odmakaly to. Až se divím, že jsou poslední, to jim vůbec nesluší. A my? Rozdáme si to s Tisou, kdo vyhraje, bere všechno."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Sudí, který otáčel fauly a vymyslel i penaltu, utkání ukončil o sedm minut dřív. Snad aby se nám nepovedlo utkání otočit. Výkon sudího Topinky mě velmi zklamal, jestli takto vedl utkání záměrně z vlastní iniciativy nebo neuměním to je otázka. Předpokládám, že to nemá nic společného s tím, co se povídá. Podle mě v utkání již o nic nešlo, chtěli jsme si jen zahrát fotbal, který sudí kazil."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - M. Veselý [-] , J. Hloušek [-] (78. J. Vobecký [-] ) , J. Čisár [-] , O. Jaslo [-] , M. Kytka [-] , L. Eichler [-] (46. R. Hural [-] ) , V. Kršňák [-] , P. Doubek [-] (56. M. Levinský [-] ) , R. Netolička [-] , M. Korunka [-]

FK Malšovice
P. Kolinger [-] , P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] , J. Janda [-] , D. Nedělka [-] (65. J. Kutzler [-] ) - D. Kutzler [-] , T. Klínský [-] - P. Veselý [-] - O. Línek [-] , O. Radosta [-]

ŽK: 35. D. Nedělka , 53. O. Radosta , 70. D. Kutzler . ČK: M. Kytka - D. Kutzler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - MATAS Martin, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.