Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

5.0

Dobkovice dokonale zaskočily Soběchleby a odvezly si tři body


Branky


0

Nováček se na Teplicku obával debaklu, nakonec však mile překvapil. Naopak domácí předvedli mizerný začátek, ztrátu už nedohnali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli raketový start

Dá se říci, že v Soběchlebech se mohl hrát bezstarostný fotbal. Domácí na jaře v několika zápasech předvedli pokles podzimní formy, přesto byli proti předposledním Dobkovicím vysokým favoritem. Zvláště, když hostům chyběli čtyři hráči základní sestavy, nastoupit musel i trenér Zdeněk Štol. A navíc podzimní utkání patřilo jednoznačně Soběchlebům, které na podzim v Dobkovicích vyhrály jasně 7:1. Jenže tentokráte dokonale zaspaly začátek. První komplikaci jim připravil ve 2. minutě Radek Štol, který vsadil na svou rychlost a překonal Píchu. Pak přišly na řadu dva rohové kopy Doksanského. Ten nejprve našel Roshiho, který dal na 2:0. A pak dokonce právě trenéra Zdeňka Štola, který vyzrál na Píchu a Dobkovice vedly 3:0. A to prosím běžela zhruba 9. minuta zápasů. Od té doby se hosté stáhli do defenzivy a čekali na brejky. V 18. minutě inkasovali, když se trefil Macko. Po zbytek první půle se ale skóre neměnilo, do kabin tak šly daleko spokojenější Dobkovice.

Rozhodnutí přinesl Popčák

Postupem času hosty opouštěly síly a jejich defenziva byla ještě hlubší. Soběchleby byly ve velkém tlaku a navíc v 52. minutě snížil Řehák kontaktní trefou na 2:3. Domácí nadále dobývali branku Vlka, ovšem zmrazila je 81. minuta. K další standarní situaci se postavil Doksanský a jeho třetí asistenci v zápase proměnil ve čtvrtou branku Popčák. Tahle sitauce Soběchleby definitivně zlomila, šance na zvrat ochably, další zpackaný zápas byl na světě. Soběchleby zůstaly třetí, ale v posledním kole budou muset odrážet ve vyrovnané tabulce několik soupeřů. Dobkovice jsou předposlední, vyšplhaly se na 30 bodů. Ale to jim už nebude nic platné. Dobkovice se sezónou rozloučí domácím duelem proti Unionu Děčín, Soběchleby se představí v Přestanově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Myslím si, že jsme domácí dokonale zaskočili. Sestava byla poslepovaná, bylo nás přesně jedenáct. Přesto jsme po deseti minutách vedli 3:0. Pak Soběchleby tlačily a daly na 3:2. Ale definitivně rozhodl Popčák. Každý vyhraný zápas je pro nás důležitý do další sezóny. Bohužel v kontrastu s tím je naše postavení v tabulce labutí píseň."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holec Ladislav - HUSAR Vladislav, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.