Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov zabojoval a vydoloval v Trmicích bod


Branky


0

Domácí v poločase vedli 3:1, ale nakonec dobře rozehrané utkání ztratili.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmický obrat? Tři góly za pět minut!

Zajímavé derby utkání se hrálo v Trmicích, kam přijel Přestanov. Oba celky vlastně bojovaly o čtvrté místo, očekával se vyrovnaný duel. Pokud vzpomeneme na podzimní duel, v něm dominoval Přestanov, když díky hattricku Dvořáka tehdy porazil Trmice 5:2. Do jarní odvety vstoupily lépe Trmice, ovšem v 8. minutě dostaly ledovou sprchu. K trestnému kopu se postavil Strouhal a jeho krásná střela skončila v šibenici. Jenže domácí to nepoložilo a během pěti minut fotbalový boj otočili. Nejprve Přestanov chyboval v rozehrávce, k míči se dostal Greé a střelou z 16 metrů nedal Staňkovi šanci. Pak se přestanovská obrana nedorozuměla a David Nekola dostal domácí do vedení. Obrat pak dokonal za další dvě minuty Hrudka, který po špatném přestanovském vhazování využil rychlý brejk. Do konce poločasu už se nic zásadního nestalo, do kabin tak šly za vedení 3:1 Trmice.

Strouhal předvedl další parádu

Návrat z kabin byl podstatně lepší pro Přestanov. Strouhal totiž dostal k dispozici další trestný kop a udělal přesně to samé, jako v prvním poločase. Práskl do míče a ten opět skončil v šibenici. Domácí tato situace opařila a tak nebylo divu že v 62. minutě krásnou střelou z dálky vyrovnal Šmejkal. Ten samý hráč mohl strhnout vedení na stranu Přestanova v 73. minutě. Jenže centr Strouhala nedokázal umístit mezi tři tyče. Dvě minuty před koncem tak mohly rozhodnout Trmice, hlavička jednoho z domácích fotbalistů však z dobré pozice skončila mimo. Zápas tak dospěl do penalt, kde byly šťastnější Trmice. Oba celky se tak srovnaly na 40 bodech a v posledním kole tak budou bojovat na dálku o čtvrté místo. Přestanov doma hostí Soběchleby, Trmice končí v Krupce, kde je čeká Sokol Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Celý první poločas byl v naší režii, byl jsem s výkonem spokojený. Jenže po změně stran hráči polevili, jako by si mysleli, že se zápas tak nějak sám dohraje. Po druhé trefě Strouhala jsem se sesypali, přesto jsme mohli v závěru rozhodnout."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Do utkání jsme vstoupili dobře, ale během šest minut domácí, díky našim chybám, utkání otočili. Druhou půli jsme zabojovali a podařilo se nám srovnat skóre a při troše štěstí jsme nakonec mohli i vyhrát. Velmi dobrý výkon, okořeněný dvěmi brankami, podal Strouhal. Poslední kolo zakončíme domácím duelem proti TJ Soběchleby."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , K. Tahal [-] (87. J. Vyleťal [-] ) , M. Petera [-] , J. Jelínek [-] , J. Hrudka [-] , P. Šalda [-] , J. Chrudimský [-] , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-] , D. Nekola [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] - R. Němeček [-] , J. Stupka [-] , M. Krušina [-] , J. Dohnal [-] , A. Pospíšil [-] , J. Hladík [-] , J. Herián [-] (82. J. Pavlík [-] ) , P. Strouhal [-] , P. Tvrdík [-]

ŽK: 30. J. Jelínek , 47. M. Petera - 52. P. Šmejkal , 60. A. Pospíšil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Pavel - MENŠÍK Jaroslav, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.