Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Trmice si z Krupky odvezly "bůra"


Branky


0

Nováček soutěže zakončil dobrou sezónu vysokým vítězstvím a skončil na devátém místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli v jedenácti a brzy přišlo zranění

Jak Unčín, tak Trmice hrály prakticky o vylepšení svých pozic v tabulce. Hosté mohli v případě výhry ještě pomýšlet na bronzovou pozici, Unčín mohl poskočit na devátou příčku. Na podzim doma Trmice nezaváhaly a porazily Unčín 3:1. Jenže do Krupky, kde se hrálo na umělé trávě, přijely Trmice přesně v jedenácti. A to nastoupil v základní sestavě i sekretář Martin Rutar. Hosté navíc museli po patnácti minutách, díky zranění jednoho z hráčů, do deseti. Remízový stav držel tým z Ústecka do 32. minuty. To se prosadil Michal Novotný, který tak vstřelil devátý gól v sezóně. Více se toho v první půli neudálo, do kabin tak šel Unčín s těsným vedením za zády.

Druhý gól Trmice zlomil

Zlom v utkání nastal v 50. minutě, když Ajma překonal Jakimov a domácí se druhou brankou uklidnili. Naopak Trmice jakoby rezignovaly. Přeci jen fyzické, ale i morální síly prostě chyběly. V posledních dvaceti minutách navíc svěřenci Pavla Čapouna ještě třikrát inkasovali. V 70. minutě přidal třetí trefu Matěj Hendrych, za tři minuty desátým zásahem v sezóně zvýšil na 4:0 Michal Novotný. Skóre sobotní utkání pak uzavřel na konečných 5:0 opět Matěj Hendrych. To běžela 87. minuta. Unčín tak první sezónu v I.B třídě zakončil se ziskem 38 bodů na solidním devátém místě. Trmice, které dlouho bojovaly o stupně vítězů, nakonec spadly na šestou pozici, když vybojovaly při skóre 55:45 přesně 40 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Odjeli jsme do Krupky v hodně okleštěné sestavě. Nastoupit musel i sekretář Martin Rutar. Navíc nás po čtvrt hodině hry postihlo zranění jednoho z hráčů, takže jsme dohrávali v desíti. Do stavu 2:0 to bylo docela vyrovnané, pak už kluci odpadli a utkání se tak nějak bez emocí dohrálo."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - J. Umon [-] (65. S. Hendrych [-] ) , D. Sém [-] , M. Olexa [-] , J. Soukup [-] (51. Z. Mrázek [-] ) , M. Sém [-] - M. Kašík [-] , M. Hendrych [-] - M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] , A. Jakimov [-] (55. O. Sršeň [-] ) -

MSK Trmice
V. Ajm [-] - M. Rutar [-] , S. Puchta [-] , J. Vyleťal [-] , K. Tahal [-] , M. Petera [-] , J. Hrudka [-] , P. Šalda [-] , J. Chrudimský [-] , P. Tadlánek [-] , D. Nekola [-]

ŽK: 61. J. Umon , 86. D. Sém .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Místo: Krupka UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.