0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:45

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby dokončily sezónu na bronzovém stupínku


Branky


0

Zápas, který se hrál v Chuderově, naprosto ovládli hosté. Naopak "domácí" Přestanov herně zklamal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí už v poločase ztráceli

Poslední kolo museli fotbalisté Přestanova odehrát v Chuderově. Tam přivítali nevyzpytatelné Soběchleby. Oba celky v tabulce dělil pouze jeden bod, očekávalo se tak vyrovnané utkání. Na podzim vzájemný duel jasně opanovaly Soběchleby, které tehdy doma zvítězily jasně 5:1. Začátek utkání se nesl v opatrném duchu, jenže hosté, oproti Přestanovu dávali branky. První přišla ve 22. minutě, kdy domácí chybu ve vápně potrestal Mráz. A v 33. minutě bylo Přestanovu ještě hůř. Soběchleby na půlce zachytil nepřesnou rozehrávku, podnikly rychlý brejk, který zakončil dobře hrající Poláček. Přestanovským fotbalistům se nedala upřít snaha, ale nejvíce je zlobila finální fáze.

Ani po změně stran se Přestanov nezvedl

Po změně stran se vlastně pokračovalo ve stejném duchu. Přestanov ale začal aktivněji, definitivně ho ale zlomila 69. minuta. Nejlepší soběchlebský kanonýr Jiří Kudža unikl z pravé strany, ve vápně udělal kličku a potřetí překonal Staňka. Skóre pak uzavřel deset minut před koncem dobře hrající Řehák, který byl na konci brejku a rychlého přečíslení. Soběchleby tak udržely třetí místo, k němu jim stačilo posbírat 44 bodů. Přestanov naopak klesl na osmou příčku, když získal za 26 utkání přesně 40 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: " Výsledek je špatný. Byli jsme zbytečně nervozní, což se projevilo na hře. Byl to poslední zápas sezony, kdy dostali příležitost hráči z lavičky, kteří sice bojovali, ale na dobře hrající hosty to nestačilo. Tato prohra nás díky špatnému skoré odsunula na osmé místo v tabulce, přesto všem klukům děkuji za dobré vystoupení v této sezoně a budeme se těšit na novou."




Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - - J. Stupka [-] , P. Tvrdík [-] , J. Korbel [-] , J. Herián [-] , R. Němeček [-] (46. J. Voráček [-] ) , A. Pospíšil [-] , O. Gasiorovszki [-] , J. Pavlík [-] (46. P. Šmejkal [-] ) , J. Dohnal [-] , M. Charvát [-]

TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , P. Svoboda [-] , V. Poláček [-] (69. P. Doležal [-] ) , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , V. Havlík [-] , P. Potměšil [-]

Hráči zápasu: V. Poláček , J. Řehák .
Místo: Chuderov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - ZEMAN Miroslav, VAVERKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.