Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Dobkovický nováček zažil dvoubodovou rozlučku


Branky


0

Svěřenci Zdeňka Štola doma porazili po penaltách Union Děčín. Celku z Bynova se závěr sezóny příliš nevydařil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci si užívali pěkný a útočný fotbal

Fotbalisté Dobkovic sice v závěru jarní části posbírali hodně bodů, ztráta na nesestupové pozice byla příliš velká. Bylo tedy jasné, že nováček soutěže skončí předposlední a sestup zpět do okresního přeboru ho nemine. Naopak ambiciózní celek z Děčína, který pošilhával po postupu, jakoby na konci soutěže ztratil dech. Několik porážek ho odsunulo do středu tabulky. Na podzim ovládl vzájemný zápas Union Děčín, který doma porazil Dobkovice 4:1. Úvod utkání byl poměrně divoký. Union zahrál špatně ofsajd systém, ve kterém se zapomněl Kalaš. Toho využil Příhonský a překonal bezmocného Jeřábka - 1:0. Po následném rozehrání ze středového kruhu sice dobrou šanci neproměnil Očipka. Míč se ale dostal k Brázdilovi, který jej posunul na Galaše a ten si placírkou vychutnal domácího gólmana - 1:1. Za pět minut se však Galašovi nezdařilo bránění standardní situace. Radek Štol tak využil centr Příhonského a uklidil ho podruhé za Jeřábka - 2:1. Do konce poločasu byly šance na obou stranách, diváci se ale už branky nedočkali.

Na hřišti se přiostřilo, rozhodčí se zranil

Začátek druhého poločasu orámovaly dvě tyče. Nejprve zachránila Jeřábka, na druhé straně jí trefil agilní Očipka. Vyrovnání přišlo v 58. minutě. Očipka si uvolnil přes dva domácí obránce, předložil míč Marcelu Němcovi, který nemohl nedat - 2:2. V tu dobu se na hřišti hodně jiskřilo, terčem faulů byl domácí Příhonský a hostující Očipka. Po dalším tvrdém ataku na malého děčínského útočníka se dokonce zranil hlavní rozhodčí. A jelikož nemohl pokračovat, pár minutek se nedohrálo a šlo se rovnou na penalty.

Dobkovice byly v penaltové loterii šťastnější

Penaltový rozstřel začali hosté z Děčína. Brázdil vymetl šibenice - 0:1, Příhonský nechal vyniknout Jeřábka - 0:1, Galaš s jistotou - 0:2. Jenže pak domácí proměnili další čtyři pokusy. Zatímco Bedrníček trefil tyč, Jeřábek vůbec branku netrefil a Očipkova trefa už vlastně byla zbytečná. Dva body tak Dobkovice posunuly na 32 bodů, což ale stačilo pouze na třinácté místo. Union Děčín skončil se 40 body na sedmé místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "První poločas nabídl docela pohledný a útočný fotbal. Možná jsme byli o chlup lepší. Po změně stran hosté vyrovnali hru i skóre. My museli kvůli zraněním prostřídat sestavu a to nám uškodilo. Pak už to bylo na hřišti hodně nervózní, spíše se bojovalo, herně to bylo horší. Těší mě, že na jaře jsme doma v základní hrací době neprohráli a rozloučili se diváky výhrou po penaltách. Konečná remíza byla nakonec asi zasloužená."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Utkání v Dobkovicích se hrstce diváků, pro které není asi sobotní termín to pravé ořechové, muselo líbit. Hráči obou mužstev bojovali za své barvy příkladně a remíza bude zřejmě zasloužená. Potěšilo nás, že jsme se soupeři vyrovnali v nasazení a ani rozdíl ve fyzické kondici nebyl navzdory věkovému průměru obou mužstev znát. Náboj z utkání s tímto soupeřem nám bude určitě chybět, tak se těšme, že jejich účinkování v okresním přeboru, bude pouze krátkodobou záležitostí."



Sestavy


SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Lohnický [-] , O. Martin [-] , S. Karlík [-] (74. V. Fous [-] ) , J. Kořínek [-] (46. D. Roshi [-] ) , D. Příhonský [-] , M. Popčák [-] , M. Štol [-] , T. Dyrynk [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] , J. Němec [-] , M. Němec [-] , T. Humlíček [-] - L. Eichelmann [-] (69. J. Mrváň [-] ) , R. Kalaš [-] , J. Sejkora [-] (75. J. Nedvěd [-] ) , Z. Brázdil [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

ŽK: 68. M. Štol , 74. D. Příhonský , 90. T. Dyrynk .
Hráči zápasu: D. Příhonský - J. Němec , P. Očipka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Smreček Ladislav - VYDRA Jiří, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.