Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice zlomily Kozly až třetím gólem


0

Poslední tým tabulky poločas dobře bojoval na půdě Libochovic. Po změně stran však odpadl s odvezl si domů sedmigólový výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozly v první půli držely s favoritem krok

Libochovice bojující s Českými Kopisty o první místo a poslední Kozly. Pro tipéry jasná jednička. Ale v prvním poločase to tak jasné nebylo. Domácí sice po dvaceti minutách dostal do vedení Ondřej Hudik, ale hosté byli Libochovicím vyrovnaným brankářem. Kozly obměnily kádr a na hřišti se objevilo oproti podzimu několik nových tváří, jako Klíma, Lokes, nebo Christoph.

Další dvě trefy domácích Kozly poslaly do kolen

Pokud první půle byla vyrovnaná, v té druhé nebylo co řešit. Domácím pomohly dvě rychlé branky. Nejprve se v 53. minutě trefil Řezníček, za šest minut zvýšil na 3:0 Ondřej Hudik. A v této fázi se utkání zlomilo, hosté odpadli a Libochovice ho dohrávaly v exhibičním tempu. Řezníček během tří minut dovršil hattrick, na 6:0 dával parádní střelou z voleje Horký, který se vrátil přes zimu do svého matěřského oddílu. Minutu před koncem upravil na 7:0 střídající Srbecký.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Hlavně první poločas byl velmi vyrovnaný. Kozly obměnily kádr, chtějí zabojovat o záchranu. Po změně stran pak rozhodly naše dva rychlé góly. Pak už to byla hra kočky s myší."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Utkání bylo tvrdým prověřením našich posil. V první poločase jsme drželi krok a měli i dvě šance po standardních situacích."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , T. Zůna [-] , L. Chlouba [-] , J. Košťál [-] , O. Novák [-] (65. F. Červený [-] ) - L. Horký [-] , P. Tuček [-] (65. T. Urban [-] ) , M. Hudik [-] - M. Řezníček [-] (78. M. Srbecký [-] ) , O. Hudik [-] -

FK Kozly
M. Štovíček [-] - Z. Černý [-] (53. J. Novotný [-] ) , G. Müller [-] , D. Gabriš [-] , L. Müller [-] (75. M. Kalinič [-] ) - J. Šulc [-] , L. Kešner [-] , M. Beránek [-] - M. Klíma [-] , L. Christoph [-] (63. V. Bergr [-] ) - O. Lokes [-]

ŽK: 11. L. Chlouba , 87. M. Srbecký - 21. J. Šulc , 38. L. Kešner , 65. G. Müller , 68. M. Beránek , 76. V. Bergr .
Hráči zápasu: M. Řezníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hamšík Michal - PRÁGL Martin, FIŠL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.