2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice udolaly Černiv a zvýšily náskok na čele tabulky


Branky


0

Hosté jsou zatím na jaře střelecky impotentní, ve třech zápasech se ani jednou netrefili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přečkali nápor a před pauzou udeřili

Ačkoliv domácí byli velkým favoritem, prvních patnáct minut patřilo hostům. Libochovice zachránilo břevno, Černivu nebyla uznána branka pro postavení mimo hru. Dvě stovky diváků se gólu dočkaly až ve 42. minutě. Jeden z hostujících obránce zachyboval, míč se dostal k Tučkovi, který dával prakticky do prázdné hostující svatyně.

Výhru pojistil Horký

Po změně stran to dlouho bylo o jeden gól. Hrálo se bojovné derby, divácky hodně vyhecované. V závěru už hosté hru otevřeli a hráli na tři obránce. Toho Libochovice využily, když v 86. minutě využil rychlý brejk Horký a definitivně rozhodl o osudu celého zápasu. Černiv tak ani ve třetím jarním zápase neskórovala.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Přežili jsme prvních patnáct minut, kdy měli hosté dvě obrovské šance. Pak už se to srovnalo. Jsme rádi, že jsme v divácky vyhecovaném derby vybojovali tři body a potvrdili první místo."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "V poločase jsme měli vést 2:0, to by se hrálo určitě jinak. Po změně stran už to z naší strany nebylo dobré, prakticky jsme nevystřelili na branku. Ani Libochovice neměly nějaká kvantum šancí, spíše to byl remízový zápas. Při druhé domácí brance jsme to už otevřeli."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Novák [-] (70. J. Kalla [-] ) , L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , T. Zůna [-] - T. Urban [-] (55. J. Košťál [-] ) , L. Horký [-] , P. Tuček [-] (59. M. Michajlov [-] ) , M. Hudik [-] - O. Hudik [-] (88. J. Šturm [-] ) , M. Řezníček [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Musil [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , L. Hrebinka [-] , J. Štros [-] (83. P. Mareš [-] ) , V. Cíl [-] , M. Miko [-] (78. M. Prágl [-] ) , P. Vít [-] (45. J. Lubas [-] ) , V. Udatný [-] , T. Lédl [-]

ŽK: 64. O. Novák , 72. O. Hudik , 80. J. Košťál , 88. M. Hudik - 13. M. Miko , 24. V. Cíl .
Hráči zápasu: L. Chlouba .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fojta Vladimír - BIOLEK Radomír, ŠÍREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.