Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice konečně našly střeleckou můzu


Branky


0

Domácí fotbalisté dominovali, Straškov si odvezl půltucet branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikina rozehrál svůj gólový koncert

Prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný fotbal, Liběšice byly mírně aktivnější. První trefu obstaral domácí kanonýr Tomáš Mikina. Ten těžil z krásné akce Vlasáka, který utekl po pravé straně a předložil míč liběšickému útočníkovi na přední tyč. Samotný Vlasák se pak ve 33. minutě proměnil ve střelce a podruhé překonal Doležala. Hosté se pak zlobili, že jim sudí upřel penaltu. Píšťalka však v tu chvíli zůstala němá.

Straškov po třetí brance odpadl

Jen čtyři minuty po začátku druhé půle se potřetí měnilo skóre. A opět u toho byl Tomáš Mikina, který svou druhou trefu zvýšil na 3:0. Hosté museli otevřít hru, ovšem to byla voda na liběšický mlýn. Mikina v 63. minutě dokonal hattrick, po další rychlé akci přidal pátý zásah Blažíček. V 81. minutě pak vše završil opět Mikina. Ten tak Straškovu nasázel čtyři banány a v sezóně už nastřílel 16 gólů.



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Výkon byl stejný, jako v minulých zápasech. Jen kluci konečně začali dávat branky. Do prvního gólu to bylo vyrovnané, po třetím pak Straškov odpadl a hodně otevřel hru. S výsledkem jsem samozřejmě velmi spokojený."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Domácí byli jasně lepší. My se drželi prvních dvacet minut. Možná jsme měli za stavu 0:2 zahrávat penaltu. Jakoby se hráči po dvou výhrách upokojili a snad mysleli, že to přijde samo. Liběšice vyhrály zaslouženě."



Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] (54. J. Toufar [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Mikina [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , J. Hambálek [-] (73. V. Kozel [-] ) , P. Janda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , P. Kloub [-] , V. Mareš [-] , D. Waldhauser [-] , L. Pokorný [-] , A. Blažek [-] (67. M. Mikš [-] ) , J. Novotný [-] , M. Pešek [-] , O. Švec [-] (30. J. Novotný [-] ) , T. Turek [-]

ŽK: 20. J. Janda , 48. T. Mikina , 62. J. Vlasák , 82. V. Kozel - 82. V. Sekera .
Hráči zápasu: J. Vlasák , T. Mikina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hamšík Michal - EICHLER Martin, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.