Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice doplatily na chyby brankáře Netolického


Branky


0

Lídr ztratil proti Liběšicím dvoubrankový náskok a také dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plnili domácí roli favorita

Solidní návštěva se v první půli dočkala jediné branky. Ale k radosti domácích hráčů padla do síte Pokorného. Ve 44. minutě krásně našel Ondřej Hudik Řezníčka, který dával prakticky do prázdné branky.

Liběšice i v oslabení vykopaly plichtu

Po změně stran to Libochovicím dlouho hrálo do karet. Svou druhou trefou zvýšil na 2:0 Řezníček, kdy zleva obstřelil krásným pokusem na zadní tyč bezmocného Pokorného. A když musel po hodině hry kvůli napadení pod sprchy Vlasák, zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže za šest minut se z těžkého úhlu překvapivě prosadil Janda, který využil chyby Netolického. Přesto si Libochovice vzaly dvoubrankový náskok zpátky. Po chybě obrany se dostal k míči Michal Hudik a neměl v koncovce problémy. To se psala 74. minuta. Jenže ani to domácím na tři body nestačilo. V 80. minutě totiž snížil na 3:2 nejlepší liběšický střelec Mikina. A v nastaveném čase vyrovnal Petrus. Využil tak další chyby Netolického, který nešel proti míči.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!

Libochovice byly pod dekou

V penaltách už to domácí nezvládli. Ze tří pokusů nedali ani jeden a druhý bod putoval do Liběšic.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bohužel náš výkon a také konečný výsledek ovlivnily dvě chyby brankáře Netolického. Nepomohl nám ani fakt, že jsme půl hodiny hráli přesilovku. Ztráta mě hodně mrzí."




Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , T. Zůna [-] , L. Chlouba [-] , O. Novák [-] - F. Červený [-] (83. J. Šturm [-] ) , P. Tuček [-] , M. Hudik [-] , T. Urban [-] (89. J. Kratochvíl [-] ) - O. Hudik [-] , M. Řezníček [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] (93. L. Koryťák [-] ) - A. Vlk [-] (76. V. Kozel [-] ) , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , J. Hambálek [-] , P. Janda [-] , M. Novotný [-] , K. Knop [-]

ŽK: 60. L. Chlouba , 93. M. Hudik - 39. J. Janda , 60. J. Vlasák , 83. P. Janda , 89. V. Kozel . ČK: 60. J. Vlasák .
Hráči zápasu: T. Urban , M. Řezníček - V. Petrus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KARRMANN Milan, ZVONAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.