0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná veze díky jediné brance tři body z Českého Meziříčí


Branky


0

Bílá Třemešná se proti Českému Meziříčí ujala brzy vedení, svůj náskok ale hosté nedokázali podpořit dalšími góly, a proto se ve druhém poločase museli bránit ofenzivním snahám domácích. České Meziříčí ale nedokázalo zpřesnit svoji hru natolik, aby se mohlo radovat z vyrovnání. Bílá Třemešná si tak za těsnou výhru 0:1 odvezla tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílá Třemešná se brzy ujala vedení

České Meziříčí hrálo s Bílou Třemešnou vyrovnanou partii. V prvním poločase ale domácí doplatili na špatné obsazování soupeřových hráčů. Toho hosté využili v šestnácté minutě, kdy se ve vápně Českého Meziříčí uvolnil Daniel Novák. Záložník hostů překonal domácího gólmana Davida Fryntu a Třemešná se dostala do vedení. Vedoucí branka však hosty nenabudila k ofenzivnímu výkonu a Bílá Třemešná se nechala zatlačit na vlastní polovině. V dalším průběhu poločasu tak měli domácí větší převahu v držení míče, brankáře hostů Miroslava Dobřichovského ale překonat nedokázali. 

České Meziříčí nedokázalo najít odpověď

Ve druhém poločase České Meziříčí pokračovalo ve svých ofenzivních snahách. Domácí vyvíjeli tlak na hráče Bílé Třemešné, kteří se museli uchylovat k nepřesným a nepřipraveným nouzovým odkopům. Ani teď se ale domácímu týmu nedařilo zakončit své útočné akce gólovou tečkou. Díky riskantní hře domácích se hosté mohli dostat do rychlých protiútoků, těchto možností ale hosté nevyužívali, a proto se museli až do závěrečných okamžiků bránit. České Meziříčí ale ani v závěru zápasu nezpřesnilo svoji kombinaci před vápnem Bílé Třemešné, a hosté tak uhájili své těsné vedení až do samého konce zápasu. 



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - V. Slánský [-] , D. Jančura [-] (67. J. Rezek [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] (73. T. Krajňák [-] ) , L. Hlavsa [-] (83. T. Havel [-] ) , J. Tomášek [-] , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , L. Baše [-] (78. P. Tomášek [-] )

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - J. Hažer [-] , M. Pátý [-] , M. Hruška [-] , P. Kiss [-] - P. Macek [-] , J. Schneider [-] (84. J. Pátý [-] ) , J. Kubelka [-] (90. J. Kubelka [-] ) - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (79. M. Jákl [-] ) - D. Novák [-]

ŽK: 63. D. Jančura , 88. M. Čiháček - 60. J. Schneider , 71. P. Kiss .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - KOUTNÍK Michal, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.