1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy porazily Bílou Třemešnou po penaltách


Branky


0

Bílá Třemešná si v zápase s Nepolisy vytvořila velké množství šancí, většinu z nich ale pochytal výborný brankář Jan Marko, který pomol Nepolisům k výhře po penaltách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepolisy se ujímají vedení

Bílá Třemešná vstoupila do zápasu o krok pozadu za soupeřem z Nepolis. Bílá Třemešná hrála příliš pohodlně, čehož se hráči Nepolis snažili využít. Nepolisy se tak držely na balonu, domácího brankáře Miroslava Dobřichovského se jim však nedařilo překonat. To se změnilo po půlhodině hry, kdy úvodní branku zápasu vstřelil střelec hostů Lukáš Pánek. Nepolisy se tak dostaly do vedení, které je však neukolébalo ke krátkozrakému bránění. Hosté se nadále snažili o aktivní přístup, aby se nenechali soupeřem zatlačit na vlastní polovině. Ve zbytku poločasu už se Nepolisy podruhé neprosadily, zároveň ale neinkasovaly, takže půle skončila 0:1.

Bílá Třemešná v závěru překonává Jana Marka

Ve druhém poločase už se domácí probudili a jejich hra začala být pro soupeře nebezpečnější. Bílá Třemešná se snažila o útočné pojetí hry a domácí se drali do pokutového území Nepolis. V tomto prostoru ale kraloval jiný hráč. Brankář Nepolis Jan Marko hrál výborně a pohotovými zákroky gumoval domácí střelce, kteří ne a ne Jana Marka překonat. Ofenzivní hra Bílé Třemešné otevírala možnosti i hostům z Nepolis, kteří mohli přecházet do rychlých protiútoků, ani hráči hostů ale neměli v zakončení potřebné štěstí. Domácí v závěrečných minutách stupňovali svůj tlak, kterému nakonec neodolal ani bezchybný brankář Jan Marko. V jednaosmdesáté minutě s k míči dostal záložník David Kubelka, který jako jediný vyzrál na Jana Marka a vyrovnal. Nerozhodný zápas tak dospěl až do penaltového rozstřelu. 

 

 

V penaltovém rozstřelu opět vyčníval brankář Nepolis Jan Marko, který v prvních dvou sériích vychytal exekutory Bílé Třemešné. Marko tak svými zákroky nasměroval Nepolisy za penaltovou výhru 1:4, která hostům zajistila dvoubodový příděl.  



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , D. Novák [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , J. Pátý [-] (65. M. Hruška [-] ) , P. Macek [-] - R. Hendrych [-] , J. Schneider [-] (46. J. Kubelka [-] ) -

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , M. Ullmann [-] , R. Zámečník [-] - P. Mizerík [-] (86. T. Hanuš [-] ) , M. Tlustý [-] , P. Mizerík [-] - J. Smadiš [-] , L. Pánek [-] , R. Schubert [-] - J. Vaníček [-] (90. R. Hanuš [-] )

ŽK: 56. J. Pátý - 49. M. Tlustý , 62. M. Ullmann .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Buchta Petr - FIŠER Pavel, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.