J. Vích 16.
M. Men 31.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka porazila Nepolisy díky dobrému prvnímu poločasu


Branky


16. J. Vích , 31. M. Men - 47. M. Ullmann
0

Domácí v prvním poločase dominovali a ospalému soupeři vstřelili dva góly. Ve druhé půli se Nepolisy částečně probudily, na víc než na kontaktní branku to ale nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka přehrává Nepolisy

V prvním poločase Nepolisy výrazně zaspaly. Domácí Sobotka zahájila zápas aktivně a i díky občasné pasivitě hostů si domácí vytvořili herní převahu. Dobrý nástup do zápasu Sobotečtí zužitkovali v šestnácté minutě, kdy se dostali díky brance Jakuba Vícha do vedení. Úvodní gól ještě více nabudil domácí fotbalisti, naopak hosté zůstali neprobuzeni. Sobotka tak kontrolovala další vývoj prvního poločasu a dostávala soupeře pod tlak. Do konce prvního poločasu využili domácí pasivity hostů ještě jednou, a to v jednatřicáté minutě, kdy se prosadil Matouš Men. Sobotka si tak vybudovala dvoubrankový náskok, který hosté ve zbývající čtvrthodině prvního poločasu neohrozili. 

Probuzení Nepolis znamenalo jen poloviční úspěch

Do druhého poločasu vstoupily Nepolisy zcela odlišně a už po dvou minutách hry se mohly radovat z kontaktní branky, kterou vstřelil Marek Ullman. Gól na 2:1 byl pro hosty živou vodou. Naopak domácí lehce znervózněli a nechali se Nepolisy zatlačit. Nepolisy oproti prvnímu poločasu zrychlily a zpřesnily svoji kombinaci a začaly být pro Sobotku nebezpečné. Sobotka, které se nepodařilo své vedení pojistit, tak musela být neustále na pozoru. Hosté však nedokázali na domácího brankáře Patrika Chrpu vyzrát, a Sobotka tak své těsné vedení udržela až do samotného konce. 



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - J. Vích [-] (88. M. Prokorát [-] ) , Z. Přikryl [-] (83. T. Klečal [-] ) , M. Topič [-] , O. Knobloch [-] (61. J. Kubišta [-] ) , P. Škopán [-] , M. Men [-] , D. Juriga [-] (86. V. Bárta [-] ) , T. Baster [-] , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] , M. Ullmann [-] - M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] , T. Hanuš [-] , P. Mizerík [-] - R. Schubert [-] , J. Smadiš [-] (79. J. Vaníček [-] ) , L. Pánek [-]

ŽK: 84. M. Men .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.