1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy jediným gólem porazily Černilov


Branky


0

Z vyrovnaného zápasu vyšli šťastnější fotbalisté Nepolis, kteří díky jedinému gólu v závěru zápasu rozhodli o výhře 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Oba týmy do utkání vstoupily s chutí útočit. Ofenzivně rozjetý zápas bohužel příliš brzy skončil pro domácího záložníka Pavla Mizeríka, který musel pro zlomeninu nohy opustit hřiště. Černilovští se často tlačili do rychlých akcí směrem k soupeřově brance. Tyto nadějné postupy několikrát zastavil pomezní rozhodčí, který mával ofsajd. V případech, kdy akce Černilova nezastavil rozhodčí, byl ve své brance připravený domácí gólman Jan Marko, který držel čistý štít. Ani Nepolisy nebyly bez šancí, ani černilovský brankář Lukáš Voltr se ale nenechal zahanbit a v prvním poločase neinkasoval. První půle tak skončila nerozhodně 0:0. 

Nepolisy deset minut před koncem rozhodují

Ve druhém poločase se nadále hrálo vyrovnané utkání, ve kterém si oba týmy vytvořily několik nadějných šancí. Černilov se ze své branky mohl radovat jen pár vteřin, jejich radost totiž zhatil pomezní rozhodčí a jeho zdvižený praporek. Nakonec se tak mohli radovat domácí hráči Nepolis, kteří se v poslední desetiminutovce ujali vedení, a to díky brance Martina Tlustého. Černilov se v závěru zápasu snažil alespoň vyrovnat, brankář Jan Marko však zůstal nepřekonán. Nepolisy se mohly radovat z těsné výhry 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Remízový zápas. Skutečně vyrovnaná hra, vyrovnaný počet šancí, rohů i žlutých karet, ovšem gól dal jen Martin Tlustý. Dnes je třeba pochválit jak hráče hostí, tak hráče domácích, protože se makalo celých devadesát minut. Zápas se povedl i trojici rozhodčích, jediným stínem utkání je zlomená noha Pavla Mizeríka, kterému přejeme hodně sil a brzké uzdravení.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] (10. D. Šustr [-] ) , P. Pilař [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] (88. J. Vaníček [-] ) , P. Mizerík [-] (14. R. Schubert [-] ) - J. Smadiš [-] , L. Pánek [-] - P. Mizerík [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Šmied [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] (58. O. Šrámek [-] ) , D. Zumr [-]

ŽK: 70. M. Ullmann - 69. T. Matoušek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Prokůpek Jan - BUCHTA Petr, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.