3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice si poradily s Vrchlabím


Branky


31. T. Lukášek , 34. M. Bíl , 77. R. Bíl
0

Třebechovice byly v zápase s nevýrazným Vrchlabím lepším týmem a zaslouženě zvítězily 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice se dostávají do vedení

Třebechovice byly od počátku zápasu s Vrchlabím lepším a kompaktnějším týmem. Domácí si vytvořili herní převahu a svého soupeře k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Třebechovice se usadily na polovině soupeře a bylo jen otázkou času, kdy přijde první branka zápasu. Ta situace nastal po půlhodině hry. V jednatřicáté minutě poprvé překonal brankáře Rostislava Rodra Tomáš Lukášek. Třebechovice využily lepšího rozpoložení po vstřelené úvodní brance a o tři minuty později přidaly další zásah. Ve třicáté čtvrté minutě se podruhé v krátkém časovém sledu objevil před vrchlabským gólmanem Martin Bíl, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Třebechovice se tak dostaly do herní pohody, kterou ve zbytku poločasu nic neotřáslo. Domácí si z první půle odnesli vedení 2:0. 

Domácí kontrolují vývoj zápasu

Druhá půle nepřinesla výraznější indicie, které by nasvědčovaly případnému zdramatizování zápasu. Vrchlabí na útočné polovině postrádalo důraz i přesnost, a proto domácí gólman Václav Cejnar nemusel řešit nějaké bezvýchodné situace. Třebechovice tak v klidu držely své dvougólové vedení a směřovaly za třemi body. Definitivní pojistku domácí tým přidal v sedmdesáté sedmé minutě. K zakončení se dostal střídající Radek Bíl, který překonal Rostislava Rodra potřetí. Třebechovice zvítězily nad Vrchlabím 3:0. 



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér FC Vrchlabí: K dnešnímu utkání jde říci pouze to, že pokud mužstvo netrénuje, tak nemůže vyhrávat. Pracovní povinnosti hráčů nám umožňují trénovat stěží jednou v týdnu, a to je málo i na Okresní přebor.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - Š. Mindek [-] , Š. Kouba [-] (63. R. Bíl [-] ) , M. Bíl [-] , T. Lukášek [-] (84. D. Bušák [-] ) , J. Kolínek [-] (87. V. Hříbal [-] ) , M. Věříš [-] (79. J. Krejcar [-] ) , J. Želízko [-] , D. Hruška [-] , J. Šreibr [-] , M. Vích [-]

FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - J. Havránek [-] , P. Kraus [-] , O. Matěják [-] (51. T. Paulů [-] ) , L. Hawel [-] (73. M. Tauchman [-] ) , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] (63. T. Kroczek [-] ) , J. Pleva [-]

ŽK: 80. M. Vích - 69. D. Mejvald .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Kánská Blažena - SVOBODA Radek, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.