2:1
(0:1)
11. M. Men
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice otočila výsledek a porazila Sobotku


Branky


65. G. Bendig , 72. L. Stoszek - 11. M. Men
0

Gólově se vstup do zápasu vydařil Sobotce, která se ujala vedení. V dalším průběhu ale domácí otočili obraz hry na svoji stranu, dvěma góly se dostali do vedení a zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujímají vedení

Do zápasu s domácí Roudnicí vstoupili lépe hosté ze Sobotky, kteří se už po jedenácti minutách ujali vedení, a to díky brance Matouše Mena. Hosté ale nedokázali na svoji úvodní branku přidat další gólovou nadstavbu, do hry se naopak dostávali spíše domácí, kteří se díky svému aktivnímu pohybu a přesné kombinaci usazovali na polovině Sobotky. Roudnice svoji optickou převahu přetavila i do konkrétních šancí, ty se ale v prvním poločase musely obejít bez gólového efektu. Z prvního poločasu tak vyšli lépe hosté, kteří se dostali do vedení, v dalším průběhu poločasu se už ale k dalším náznakům na navýšení skóre nedostali. Poločas skončil vedením Sobotky 0:1. 

Roudnice otáčí skóre

Ve druhém poločase domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň. Fotbalisté Roudnice byli fotbalovější, větší útočná snaha byla vidět právě na nich. Za své snažení byla Roudnice odměněna v šedesáté páté minutě, kdy se o vyrovnání postaral záložník Gejza Bendig. Vyrovnání na 1:1 přineslo do domácích řad více klidu do kombinace i do zakončení. To se potvrdilo už o několik minut později, konkrétně v sedmdesáté druhé minutě, kdy definitivní obrat ve skóre zařídil roudnický kapitán Lukáš Stoszek. Domácí tak otočili skóre na přívětivějších 2:1, Sobotka nevykazovala příliš známek schylujícího se dalšího obratu, a domácí se proto neměli příliš starostí s udržením svého vedení až do závěrečného hvizdu. Roudnice vyhrála nad Sobotkou 2:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Musím poděkovat hráčům, kteří byli a těm co na to kašlou, ať si to přeberou sami. Domácí vyhráli zaslouženě, byli po celé utkání lepším týmem. Za mě výborně utkání odřídil rozhodčí Fišer.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , L. Koutník [-] , Z. Bednář [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , J. Tomeš [-] (82. J. Novotný [-] ) , G. Bendig [-] (89. M. Novotný [-] ) , L. Stoszek [-] - T. Kučera [-] (88. D. Koutník [-] ) -

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - J. Nývlt [-] (77. P. Chrpa [-] ) , O. Knobloch [-] , J. Vích [-] (36. D. Šotka [-] ) , T. Baster [-] , P. Škopán [-] , M. Men [-] , M. Prokorát [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-]

ŽK: 45. L. Stoszek , 61. J. Tomeš - 85. P. Halbych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fišer Pavel - HOFMAN Miloš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.